Έκθεση Ζωγραφικής με έργα μελών του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Έκθεση Ζωγραφικής με έργα μελών του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου

Τα εξαίρετα έργα ζωγραφικής που εκθέτουν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου εγκαινίασε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, παρουσία της διοίκησης του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, δημοτικών συμβούλων και πλήθους μελών και φίλων του ΚΑΠΗ.

Έργα ζωγραφική τέχνης από τα μέλη του ΚΑΠΗ ΑμαρουσίουΠερισσότερα από 158 έργα με πλούσια θεματολογία, δημιουργίες των μελών του Τμήματος Ζωγραφικής του ΚΑΠΗ, υπό την καθοδήγηση της ζωγράφου Έφης Μανιάτη, που, όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση, «αρκετά χρόνια τώρα προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της εκπαιδεύοντας στην τέχνη της ζωγραφικής τα μέλη του», απέσπασαν τον θαυμασμό των παρευρισκόμενων στα εγκαίνια της έκθεσης.

Στη συλλογή των έργων αποτυπώνεται η καλλιτεχνική δημιουργία, η έμπνευση και το μεράκι των μελών του ΚΑΠΗ, τα οποία εξήρε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, συγχαίροντας τους δημιουργούς, αλλά και το προσωπικό του ΚΑΠΗ για την υποστήριξη και την αγάπη με τα οποία περιβάλλουν τα μέλη του. «Στο ΚΑΠΗ Αμαρουσίου μαζί με την παροχή υπηρεσιών στους τομείς της υγείας, της κοινωνικοποίησης και της ασφάλειας, παρέχουμε την ευκαιρία στα μέλη του να εκφράζονται δημιουργικά, να νιώθουν ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας και να βρίσκουν δημιουργική διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο τους. Με το ίδιο αμείωτο ενδιαφέρον θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να στηρίζουμε τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν στην καθημερινότητά τους» υπογράμμισε ο κ. Γ. Πατούλης.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή έως το Σάββατο 1η Νοεμβρίου 2014 και θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 20:00.

Τα δύο τμήματα Ζωγραφικής του ΚΑΠΗ που απευθύνονται αποκλειστικά στα μέλη του λειτουργούν κάθε Παρασκευή 10:00 – 12:00 και κάθε Τρίτη 16:00 – 18:00 και αποτελούν τμήμα των ομάδων Εργοθεραπείας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet