Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Απέναντι ή Δίπλα» στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Έκθεση Φωτογραφίας με τίτλο «Απέναντι ή Δίπλα» στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου

Με την έκθεση φωτογραφίας της Οικογένειας Σοφικίτη, του πατέρα Δημήτρη και των υιών Κωνσταντίνου & Πέτρου ο Δήμος Αμαρουσίου συνεχίζει την παρουσίαση σημαντικών εικαστικών καλλιτεχνών που ζουν και δημιουργούν στην πόλη των Βορείων Προαστίων με στόχο πάντα την ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς.

Στην έκθεση µε τίτλο «Απέναντι η Δίπλα», που θα φιλοξενηθεί στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» παρουσιάζονται τρεις φωτογραφικές ενότητες: το «Ονείρεµα» του Δηµήτρη Σοφικίτηα πό το 1999, το «Ένα πιθανό ταξίδι» του Πέτρου Σοφικίτη και το «Υδρόβιο πεπρωµένο» του Κωνσταντίνου Σοφικίτη από το 2018.

Την έκθεση διοργανώνει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και με την επιμέλεια του προέδρου της Νίκου Πέππα. Στα εγκαίνια της έκθεσης στις 13 Απριλίου, στις 19:00, θα παρευρεθεί περιορισμένος αριθμός ατόμων με ονομαστική πρόσκληση, λόγω των ισχυόντων υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά της covid-19.

Η έκθεση θα είναι διαθέσιμη για το κοινό για έναν μήνα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 14 και από τις 17:00 έως τις 20:00. Το Σάββατο θα λειτουργεί από τις 10:00 έως τις 14:00.

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet