Αμέτρητες στιγμές γέλιου με τον «CAVEMAN» στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Αμέτρητες στιγμές γέλιου με τον «CAVEMAN» στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Μια βραδιά διασκεδαστική έζησαν οι φίλοι του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου που παρακολούθησαν την έξυπνη κωμωδία «CAVEMAN», με τον ταλαντούχο Θανάση Βισκαδουράκη, στο αίθριο Θέατρο.

Η θεατρική παράσταση, που συνεχίζει να ψυχαγωγεί για 10η χρονιά το ελληνικό κοινό, ανανεωμένη με την απολαυστική ερμηνεία του Θανάση Βισκαδουράκη, επιχειρεί, μέσα από κωμικά επεισόδια, να φωτίσει τις σχέσεις των δύο φύλων και ν’ ανακαλύψει τα μυστικά της συμβίωσης.

Η παράσταση παίζεται σε τριάντα χώρες του κόσμου και σε 15 διαφορετικές γλώσσες, κερδίζοντας τις καρδιές εκατομμυρίων θεατών.

Εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, συνεχάρη τον ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη για την εξαιρετική ερμηνεία του, καθώς και όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται σήμερα, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, με την Ευανθία Ρεμπούτσικα και τον Γιώργο Περρή να φέρνουν την «ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ» στο Μαρούσι, σε ένα πρόγραμμα που συνδυάζει συγκίνηση, χαρά, συναίσθημα.

Αίθριο Θέατρο (Κηφισίας 219), ώρα: 9:00 μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet