Αντιπροσωπεία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου επισκέφθηκε τον δήμαρχο
Πολιτισμός

Αντιπροσωπεία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου επισκέφθηκε τον δήμαρχο

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» στον δήμαρχο, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος της Χορωδίας, Πόπη Κάβουρα, και τα μέλη Μανώλης Τουμπακάρης και Τάκης Βαλούρδος, καθώς και η μαέστρος της Χορωδίας, Όλγα Αλεξοπούλου. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η εντεταλμένη σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Ρένα Χαλιώτη, υπεύθυνη της χορωδίας ως σολίστ και μέλος της.

Οι εκπρόσωποι των χορωδών έδωσαν τις ευχές τους στον δήμαρχο για κάθε επιτυχία στο έργο του, εκφράζοντας τη διαβεβαίωση ότι η επιτυχημένη πορεία της Χορωδίας θα συνεχιστεί με τη συμμετοχή της σε πολιτιστικά δρώμενα εντός και εκτός Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου συνεχάρη τα μέλη της χορωδίας για τις εξαιρετικές συναυλίες και την προσφορά στην τοπική κοινωνία στους τομείς του πολιτισμού και της ψυχαγωγίας, δηλώνοντας αρωγός στο έργο της χορωδίας, ώστε, όπως ανέφερε, «να ενδυναμωθεί και ανέβει ακόμη πιο ψηλά, ως κυψέλη παραγωγής πολιτισμού στην πόλη του Αμαρουσίου».         

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet