Αποθεώθηκε ο Μ. Τζουγανάκης… υπό τους χτύπους της βροχής
Πολιτισμός

Αποθεώθηκε ο Μ. Τζουγανάκης… υπό τους χτύπους της βροχής

Σε μία μουσική εμπειρία «εθιστική» για τον Μιχάλη Τζουγανάκη, την ορχήστρα του και τους θεατές που τον παρακολούθησαν εξελίχθηκε η συναυλία του καλλιτέχνη που φιλοξενήθηκε στο Αμαλίειο θέατρο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2014. Η αλλεπάλληλη δυνατή βροχόπτωση δεν στάθηκε αρκετή ώστε να διακοπεί η συναυλία καθώς κοινό και συντελεστές ως σε ένα μουσικοχορευτικό ντελίριο μοιράστηκαν μία δυνατή μουσική εμπειρία.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας.

Η τολμηρή μουσική τομή του καλλιτέχνη στην παράδοση και το πάθος της ερμηνείας του εξηγούν τους φανατικούς πιστούς ακροατές του και αφήνουν έκπληκτους όσους τον ακούν για πρώτη φορά.

Το πρόγραμμα, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε τραγούδια από τη δισκογραφία του αλλά και ανέκδοτα κομμάτια του που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα όπως το «Βαθύ ποτάμι» που ακούγεται στους τίτλους γνωστής τηλεοπτικής σειράς. Επίσης, ακούστηκαν μουσικές επιλογές αγαπημένων τραγουδοποιών και συνθετών μέσα από την ξεχωριστή προσέγγιση του καλλιτέχνη παρασύροντας το κοινό σε ένα ενθουσιώδες γλέντι.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης, συγκινημένος ευχαρίστησε όσους παραβρέθηκαν στο Αμαλίειο θέατρο εκφράζοντάς του με τον μοναδικό αυτόν τρόπο την αγάπη τους για τη μουσική του, τον ίδιο και την ορχήστρα του.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική παράσταση «Οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη», την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου με παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική παράσταση «Ωχ Ηλέκτρα». Η αυλαία του φεστιβάλ πέφτει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία της Γεωργίας Νταγάκη με ομάδα καλλιτεχνών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet