Απολαυστικές… οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Απολαυστικές… οι φόνισσες της Παπαδιαμάντη στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Την επιτυχημένη σουρεαλιστική κωμωδία με τίτλο «Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου απολαύσουν οι θεατές στο Αμαλίειο αμφιθέατρο στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2014.

Τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας.

Στη σκηνή ξετυλίχθηκε η ιστορία έξι γυναικών, που καθεμία είχε σκοτώσει και από κάποιον. Όλες επικαλούνταν κάθε λογής ψυχικές ασθένειες προκειμένου να αποφύγουν την καταδίκη. Μία εισαγγελέας και η βοηθός της που υποστηρίζει ότι είναι εγγονή του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, μέσα από μία σειρά από συμπτώσεις δίνουν αισιόδοξο τέλος στην ιστορία. Χαρίζοντας άπλετο γέλιο στους θεατές, η παράσταση μετέφερε ένα «μήνυμα» ελπίδας ότι τίποτα δεν τελειώνει μέχρι που η μοίρα να έχει τον τελευταίο λόγο.

Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Αλέξανδρος Ρήγας, τα κοστούμια και το σκηνικό επιμελήθηκε η Μαρία Καραπούλιου και τον φωτισμό ο Διονύσης Λαμπίρης. Τους ρόλους της παράστασης ερμήνευσαν η Ελένη Καστάνη, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Ναταλία Δραγούμη, η Τζένη Μπότση, η Φωτεινή Ντεμίρη, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Πατρίκιος Κωστής, η Παρθένα Χοροζίδου και η Τζέση Παπουτσή.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου με το παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι, και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου με τη θεατρική παράσταση «Ωχ Ηλέκτρα». Η αυλαία του Φεστιβάλ πέφτει την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου με τη συναυλία της Γεωργίας Νταγάκη, με ομάδα καλλιτεχνών.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων για τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 2038000 του Δήμου Αμαρουσίου και στο 11876.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores.
  • Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens.
  • Σε stand στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι.
  • Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
  • Μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876.

Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.

Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας

Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρεία Action Εστί.

Πληροφορίες θα υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο www.festivalamarousiou.gr και στο facebook.com/FestivalAmarousiou

Χώρος: υπαίθριος χώρος πολιτιστικών εκδηλώσεων Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219)
Έναρξη παραστάσεων: 20:30

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet