Ατμοσφαιρική η συναυλία των «Jeepers Creepers» στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Ατμοσφαιρική η συναυλία των «Jeepers Creepers» στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης Αμαρουσίου

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 οι «Jeepers Creepers», η ομάδα μουσικών που δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά σε Νέα Υόρκη και Αθήνα εκτέλεσε μουσικά κομμάτια της αισθητικής των χρυσών δεκαετιών 1930 και 1940 στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Τραγούδια όπως το «Fly Me to the Moon» δημιούργησαν μία μοναδική καλοκαιρινή μουσική βραδιά με τις εναλλαγές χρωμάτων φωτισμού να προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στον χώρο.

Η διοίκηση του Δήμου επισημαίνει ότι οι «Jeepers Creepers Band», υπηρετώντας με αφοσίωση τη μουσική τεχνοτροπία μίξης του swing και της jazz έχουν παρουσιάσει τη δουλειά τους με επιτυχία, σε πολλούς χώρους εντός και εκτός συνόρων. Το 2021 κατέκτησαν την πρώτη θέση στον Πανευρωπαικό Διαγωνισμό Swinging Europe, ενώ έχουν συνεργαστεί με εξαίρετους σολίστες και ομάδες χορευτών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Μεξικό.

Το μουσικό διεθνούς φήμης σχήμα, προλόγισε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος, ο οποίος μετέφερε στο κοινό τους χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Στη συνέχεια ενημέρωσε τους θεατές για τις υπόλοιπες πολιτιστικές βραδιές που διοργανώνει ο Δήμος και θα λάβουν χώρα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τη μουσική εκδήλωση παρακολούθησαν επίσης η δημοτική σύμβουλος Μάντυ Ρώτα, ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μπούρας, η σύμβουλος του δημάρχου επί θεμάτων Πολιτισμού, Άννα Βαγιωνά, η σύμβουλος του δημάρχου επί θεμάτων Αθλητισμού, Μάχη Νικολαράκου και ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Διεθνών Σχέσεων Λυκόβρυσης-Πεύκης και πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτης Ιωάννου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet