Αφιερώματα στους Πολυκανδριώτη, Καζαντζίδη & Τσιτσάνη στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Αφιερώματα στους Πολυκανδριώτη, Καζαντζίδη & Τσιτσάνη στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Με δύο μουσικές εκδηλώσεις – αφιερώματα σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής δισκογραφίας, το «Αφιέρωμα στον συνθέτη Θεόδωρο Πολυκανδριώτη» την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 και το «Αφιέρωμα στους μεγάλους λαϊκούς καλλιτέχνες Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλιο Καζαντζίδη» την Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00 συνεχίζεται το διήμερο για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018. Και οι δύο εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την Πέμπτη 12 Ιουλίου ο Σπύρος Πολυκανδριώτης, με βαθιά ριζωμένες οικογενειακές μνήμες και καταβολές στην παραδοσιακή μουσική, αλλά και ύστερα από πολύχρονη έρευνα και συστηματική ενασχόληση με το αυθεντικό λαϊκό τραγούδι, αναβιώνει μνήμες παλιές σε μια συναυλία – αφιέρωμα στα 14 χρόνια απουσίας του μεγάλου δάσκαλου και τραγουδοποιού Θεόδωρου Πολυκανδριώτη.

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου η Μαρία Σουλτάτου, ο Γιώργος Υδραίος και η Χαρούλα Λαμπράκη τραγουδούν τον έρωτα και την αγάπη σε στίχους και μουσική των μεγαλύτερων ποιητών, συνθετών και ερμηνευτών μας.

Το Φεστιβάλ συνεχίζει τη διαδρομή του με τους δημοφιλείς στο νεανικό κοινό SΤΑΝ – REC (17/7), τη συναυλία της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Γλυκερίας (19/7), τη συναυλία των «The Idols 60΄s» (25/7), τη θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (27/7). Την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η εκρηκτική Άννα Βίσση.

Στο site του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου www.festivaldimouamaroussiou.gr υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τις εκδηλώσεις με προπώληση εισιτηρίων, με ελεύθερη είσοδο, αλλά και με χρήση της Artemiscard με προνομιακές τιμές για τους κατόχους.

Κύριος χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 FM – 105.8 FM, Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 FM, Sfera 102.2 FM, Μουσικός 98.6 FM, POLITISGROUP, Realfm97.8, Real.gr, Attica TV, AAF.gr,  monopoli.gr.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.
  • Στο VivaSpot στο Σύνταγμα (7 ημέρες την εβδομάδα 09.00 – 21.00)
  • Στα καταστήματα MediaMarkt, ReloadStores, SevenSpots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης
  • Στο Δημαρχείο Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ.
  • Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 – Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας

Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στον διαδικτυακό τόπο www.festivaldimouamaroussiou.gr και στο Facebook / Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet