Γλυκερία και STAN – REC στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Γλυκερία και STAN – REC στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Οι δημοφιλείς στο νεανικό κοινό STAN και REC και η διαχρονική και η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια Γλυκερία ανεβαίνουν αυτή την εβδομάδα στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018.

Η εβδομάδα ανοίγει με τη συναυλία των STAN – REC την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018 στις 9 το βράδυ. Το No. 1 urban group της ελληνικής μουσικής σκηνής που μετρά χιλιάδες fans και πολλές επιτυχίες στα charts, διανύει την πιο δημιουργική του περίοδο. Έρχεται στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου σε μία συνάντηση με τον STAN, τον νέο καταξιωμένο Παριανό μουσικό, συνθέτη και τραγουδιστή, το όνομα του οποίου συγκαταλέγεται στη λίστα με τους νεότερους Έλληνες καλλιτέχνες με τα μεγαλύτερα fan clubs. Ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης με παλαιότερα και νέα τραγούδια σμίγει με το νεανικό γκρουπ REC σε μία συναυλία όλο ζωντάνια και παλμό.

Η Γλυκερία την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 στις 9 το βράδυ καλεί το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι για μια βραδιά ξεχωριστής διασκέδασης. Ένα πρόγραμμα με τραγούδια λαïκά – έντεχνα – παραδοσιακά – σμυρνέικα, καθώς και επιτυχίες της σπουδαίας ερμηνεύτριας που διακρίνεται για την αυθεντική ψυχαγωγία που χαρίζει στο κοινό της. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, επίσης, τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ «Ακολούθησα ένα αστέρι», στο οποίο καινούργια τραγούδια μπερδεύονται με παλαιότερα που παίρνουν νέα πνοή μέσα από μία διαφορετική μουσική ματιά, αλλά και τη μεστή ερμηνεία της Γλυκερίας. Συμμετέχει ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Βασίλης Προδρόμου.

Το Φεστιβάλ την επόμενη εβδομάδα συνεχίζει τη διαδρομή του με τη συναυλία των «The Idols 60΄s» (25/7), τη θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (27/7). Την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η εκρηκτική Άννα Βίσση.

Στον ιστότοπο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τις εκδηλώσεις με προπώληση εισιτηρίων, με ελεύθερη είσοδο, αλλά και με χρήση της Artemiscard με προνομιακές τιμές για τους κατόχους.

Κύριος χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρεία Α. Ισμαήλος Α.Ε.

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 FM – 105.8 FM, Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 FM, Sfera 102.2 FM, Μουσικός 98.6 FM, POLITIS GROUP, Real fm 97.8, Real.gr, Attica TV, AAF.gr,  monopoli.gr.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.
  • Στο VivaSpot στο Σύνταγμα, επτά ημέρες την εβδομάδα 9:00 – 21:00.
  • Στα καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης.
  • Στο δημαρχείο Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00.
  • Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 – Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.

Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στον διαδικτυακό τόπο του Φεστιβάλ και στο Facebook / Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet