Γ. Πατούλης: Μια «κυψέλη» πολιτισμού το Πολύδροσο
Πολιτισμός

Γ. Πατούλης: Μια «κυψέλη» πολιτισμού το Πολύδροσο

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε σε μουσική παράσταση που έδωσαν οι μαθητές της Σχολής Κιθάρας του Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου Πολυδρόσου, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου.

Τη συναυλία, με ένα πλούσιο ρεπερτόριο Ελλήνων και ξένων συνθετών, παρακολούθησαν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης και πολλοί ακόμη υποψήφιοι με τον συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ. Επίσης παραβρέθηκαν η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου-Παλαμίδη, ο έφορος του Δημοτικού Ωδείου με το μουσικό του σύνολο Βαγγέλης Μπουτούνης και πλήθος γονέων και ενοριτών του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσπάθειά τους να προσφέρουν στην προαγωγή του πολιτισμού στην πόλη του Αμαρουσίου, συνεχάρη όλους τους συντελεστές του Δημοτικού Ωδείου για την καλλιέργεια μουσικής παιδείας στη νέα γενιά, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στις μουσικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου. Ευχαρίστησε επίσης τους ιερείς του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου για τη συμβολή τους στην προσπάθεια του Δήμου να προσφέρει δημιουργική διέξοδο στα παιδιά της πόλης, σημειώνοντας: «Το Πολύδροσο είναι μια “κυψέλη” που παράγει και προάγει τον πολιτισμό στο Μαρούσι. Θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε ηθικά και οικονομικά με όλες μας τις δυνάμεις».

Την εκδήλωση χαιρέτησε επίσης ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου πατέρας Λάμπρος Ανδρεάκης. Στις διήμερες εκδηλώσεις πολιτισμού στο Πολύδροσο έδωσαν συναυλία επίσης οι μαθητές του Τμήματος Πιάνου του Παραρτήματος του Δημοτικού Ωδείου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet