Διάφανο και υπόγειο… μουσικό ταξίδι στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Διάφανο και υπόγειο… μουσικό ταξίδι στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Δύο από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές της εγχώριας μουσικής σκηνής, ο Θάνος Ανεστόπουλος από τα «Διάφανα Κρίνα» και ο Κώστας Παρίσης από τα «Υπόγεια Ρεύματα» χάρισαν ένα απολαυστικό μουσικό ταξίδι στους θεατές στο Αμαλίειο Θέατρο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

Στη μοναδική αυτή κοινή εμφάνιση των καλλιτεχνών, οι μουσικόφιλοι είχαν την ευκαιρία να απόλαυσαν αγαπημένα τραγούδια των Υπόγειων Ρευμάτων και των Διάφανων Κρίνων από τους ίδιους τους τροβαδούρους τους, ενώ δεν έλειψαν και οι διασκευές και οι εκπλήξεις σε τραγούδια αγαπημένων καλλιτεχνών, όπως ο Johnny Cash, o Nick Cave,οι Tindersticks, ο Tom Waits, οι Sixteen Horsepower, καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από τους Κώστα Καρυωτάκη, Arthur Rimbaud, Μαρία Πολυδούρη κ.ά.

Η πολυσύνθετη αυτή μουσική παράσταση που τα μέλη από τα δύο ιστορικά συγκροτήματα έπαιξαν μαζί και χώρια, κύριο στόχο είχε να ευαισθητοποιήσει την ελπίδα μας για το αύριο.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 με τη θεατρική παράσταση «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» στο Αμαλίειο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219, Μαρούσι), στις 20:30.

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 2038000 του Δήμου Αμαρουσίου και στο 11876.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores
  • Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens
  • Σε stand στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
  • Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
  • Μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876

Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.

Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας

Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρεία Action Εστί.

Πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο www.festivalamarousiou.gr και στο facebook.com/festivalamarousiou

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet