Εκπληκτικές ερμηνείες από τους μαθητές του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Εκπληκτικές ερμηνείες από τους μαθητές του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου

Με μία ειδική εκδήλωση, πλούσια σε βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακή μουσική, οι σπουδαστές του Σχολείου Ψαλτικής Αμαρουσίου ολοκλήρωσαν με επιτυχία το διδακτικό έτος 2017 -2018.

Η μουσική βραδιά, που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο, παρουσία γονέων και φίλων του Σχολείου Ψαλτικής που απόλαυσαν την εκπληκτική ερμηνεία των μικρών και μεγάλων μαθητών του Σχολείου.

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, στην εκδήλωση παραβρέθηκε η δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα, η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της, εξέφρασε τη σταθερή αρωγή της δημοτικής Αρχής στο σημαντικό έργο του Σχολείου, συγχαίροντας τη διεύθυνση και τους δασκάλους για την προφορά τους στη διατήρηση και προαγωγή της μουσικής μας παράδοσης. Παράλληλα, συνεχάρη τους σπουδαστές, τους ευχήθηκε «καλή πρόοδο» και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο τις σπουδές τους.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πανοσιολογιώτατος αρχιμανδρίτης και ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού, Νικάνορας Καραγιάννης, ο π. Σαράντης Σαράντος, ο άρχων δομέστικο της ΜτΧΕ κυρ – Δημοσθένης Παϊκόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet