Εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στα εγκαίνια της έκθεσης με έργα μελών του ΚΑΠΗ
Πολιτισμός

Εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου στα εγκαίνια της έκθεσης με έργα μελών του ΚΑΠΗ

Στα εγκαίνια της 6ης εικαστικής έκθεσης «Αρχαίο Πνεύμα Αθάνατο…» της ομάδας ζωγραφικής του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου έδωσαν το «παρών» εκπρόσωποι της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου μεταφέροντας παράλληλα τον χαιρετισμό του δημάρχου Γιώργου Πατούλη.

Απευθυνόμενος στους δημιουργούς – εκπροσώπους της Τρίτης Ηλικίας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, μεταφέροντας το μήνυμα του δημάρχου, συνεχάρη τα μέλη της ομάδας ζωγραφικής για τη δημιουργική τους διάθεση, αλλά και που, όπως είπε, «μέσα από το παράδειγμά τους αποδεικνύουν ότι όταν η ψυχή είναι έφηβη, η διάθεση για δημιουργία είναι ακμαία».

«Η ομάδα ζωγραφικής, υπό την καθοδήγηση της ακούραστης Έφης Μανιάτη, ξεπέρασε για άλλη μια φορά τις προσδοκίες, παρουσιάζοντας καλλιτεχνικές δημιουργίες με φαντασία, χρώματα, αλλά και ισχυρές ιστορικές μνήμες. Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να βλέπεις τα μέλη μας να εργάζονται με κέφι, φαντασία και μεράκι, να αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια για να δημιουργήσουν και να εκφραστούν με τόσο όμορφο και καλαίσθητο τρόπο» σημείωσε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Πατούλη για την αμέριστη υποστήριξη προς τις δραστηριότητες του ΚΑΠΗ όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και το προσωπικό του ΚΑΠΗ για την υποστήριξη στην οργάνωση της έκθεσης.

Την εκδήλωση χαιρέτισε και η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, η οποία και βράβευσε την εθελόντρια εικαστικό Έφη Μανιάτη για την προσφορά της στην ομάδα ζωγραφικής του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου παραδίδοντάς της τιμητική πλακέτα.

Στον χαιρετισμό της, μεταξύ άλλων, η κ. Πατούλη, ανέφερε: «Τα αποθέματα ψυχής και έμπνευσης των εφήβων της Τρίτης Ηλικίας σε κάθε μορφή έκφρασης της τέχνης είναι ανεξάντλητα αρκεί να τους προσφέρουμε τα κατάλληλα ερεθίσματα, αλλά και την υποστήριξη ώστε να συνεχίσουν να είναι δημιουργικοί και ενεργά μέλη της κοινωνίας. Συγχαίρουμε όλους τους δημιουργούς που κάνουν τέχνη τη σοφία της εμπειρίας τους όπως και τους εθελοντές της ομάδας του ΚΑΠΗ που με τον ζήλο και την αγάπη τους δίνουν πραγματικό περιεχόμενο και αξία στην έννοια του εθελοντισμού».

Τιμητικοί έπαινοι απονεμήθηκαν και στα μέλη της ομάδας του ΚΑΠΗ.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά ο Ηλίας Γυφτονικολός παίζοντας βιολί και η Μυρτώ Ξηρουχάκη παίζοντας βιολοντσέλο.

Παρόντες στη βραδιά των εγκαινίων ήταν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Παναγιώτης Βραχνός, οι δημοτικοί σύμβουλοι και πρώην πρόεδροι του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα και Δημήτρης Καμπούκος, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού και εκπρόσωποι συλλόγων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet