Ενθουσίασε η συναυλία της Μικτής Χορωδίας για το παλιό Μαρούσι
Πολιτισμός

Ενθουσίασε η συναυλία της Μικτής Χορωδίας για το παλιό Μαρούσι

Συναυλία αφιερωμένη στο παλιό Μαρούσι έδωσε η Μικτή Χορωδία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου, με τίτλο «…Και Μαρούσι είναι εδώ», στο Αμαλίειο θέατρο, τη Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015.

Το κοινό αποθέωσε για ακόμη μια φορά τη Μικτή Χορωδία του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού για την εξαιρετική ερμηνεία τραγουδιών όπως «Το Μαρούσι δίπλα στον Θεό», «Και Μαρούσι είναι εδώ», αλλά και τραγουδιών σε στίχους Γ. Σεφέρη και μουσική Μ. Θεοδωράκη και τραγουδιών σε στίχους Ν. Γκάτσου και μουσική Μ. Χατζιδάκι και Γ. Χατζηνάσιου.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη, εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, εκφράστηκε με θερμότατα λόγια για τη Μικτή Χορωδία που έχει γράψει, όπως ανέφερε, «ιστορία στο Μαρούσι με τη μαέστρο της Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» και συνεχάρη θερμά τη νέα μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου που είναι αντάξια της προκατόχου της.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος της Αναπτυξιακής Νικόλαος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κόνιαρης και Κατερίνα Φραγκάκη, η μαέστρος της χορωδίας του Λεόντειου Λυκείου Νέας Σμύρνης Ambitus Κατερίνα Βασιλικού, ο μαέστρος της χορωδίας Μουσικό Εργαστήρι Αγία Φιλοθέης Αιμίλιος Γιαννακόπουλος, ο μουσικοσυνθέτης Κώστας Μαυραντής με τη σύζυγό του δημοσιογράφο Θέμιδα Μαυραντή, κ.ά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet