Ενθουσιώδης πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Ενθουσιώδης πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου

Μία μοναδική συναυλία από τις ξεχωριστές φωνές του Θάνου Μικρούτσικου, του Γιάννη Κότσιρα και της Ρίτας Αντωνοπούλου απόλαυσαν οι εκατοντάδες θεατές που πλημμύρισαν το Αμαλίειο Θέατρο, στην έναρξη του φετινού Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

Μαζί επί σκηνής οι τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες και με όχημά τους την κοινή τους αισθητική, ερμήνευσαν σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσίασαν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο, καταχειροκροτούμενοι από το κοινό που σιγοτραγούδησε μαζί τους αγαπημένες μελωδίες.

Τη μουσική παράσταση παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγό του, δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαο Πέππα.

Χαιρετίζοντας την έναρξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων στον Δήμο Αμαρουσίου ο κ. Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι «σ΄ αυτό το “ταξίδι Πολιτισμού και ψυχαγωγίας” που θα πλαισιώσουν σημαντικά καλλιτεχνικά σχήματα και πολυαγαπημένοι καλλιτέχνες είστε προσκεκλημένοι όλοι. Στον Δήμο Αμαρουσίου η συμμετοχή στην ανάπτυξη και προαγωγή του πολιτισμού και της καλλιτεχνικής δημιουργίας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων μας. Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία των προγραμμάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, αλλά και τη διοργάνωση σημαντικών εκδηλώσεων παρέχεται η ευκαιρία στον καθένα για προσωπική καλλιτεχνική έκφραση, δημιουργική διέξοδο και ψυχαγωγία. Σας εύχομαι να απολαύσετε μέχρι και τις 21 Σεπτεμβρίου τις ξεχωριστές αυτές βραδιές στην πόλη μας».

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας. Αξίζει να αναφερθεί ότι μέσα από σημαντικές χορηγίες που εξασφαλίζει ο Δήμος Αμαρουσίου οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν επιβαρύνουν οικονομικά τους δημότες.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 2038000 του Δήμου Αμαρουσίου και στο 11876.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores
  • Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens
  • Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
  • Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
  • Μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876

Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.

Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας

Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρεία Action Εστί.

Πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο www.festivalamarousiou.gr και στο facebook.com/festivalamarousiou

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet