Εντυπωσιακά έργα στην έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού
Πολιτισμός

Εντυπωσιακά έργα στην έκθεση καλλιτεχνικής φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Περί τους 30 εκθέτες, όλοι σπουδαστές των τμημάτων καλλιτεχνικής φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου εξέθεσαν την οπτική τους ματιά, ενώπιον του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, του δασκάλου τους Διονύση Κούτση, των οικείων τους και φίλων της φωτογραφίας, κερδίζοντα τον ενθουσιασμό και τα συγχαρητήριά τους.

Οι φωτογραφίες των σπουδαστών, με γενική θεματολογία, εντυπωσίασαν τον δήμαρχο που περιηγήθηκε της έκθεσης, ο οποίος εξέθεσε τις γνώσεις του στη φωτογραφία και στην καλλιτεχνική απεικόνιση ενός θέματος. Συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες για τα έργα τους, τον δάσκαλό τους κ. Κούτση, για την επιτυχία των μαθητών του, καθώς, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, σταθερά καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις σε διαγωνισμούς της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας και φωτογραφικών περιοδικών.

Τον δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Στα εγκαίνια της έκθεσης, εκτός από τους σπουδαστές, παλαιούς και νέους, που έδωσαν το «παρών», συμμετείχαν και εκπρόσωποι εταιρειών και περιοδικών φωτογραφίας.

Η βραδιά των εγκαινίων έκλεισε με χιουμοριστικό και ενθουσιώδη τρόπο που απεικονίστηκε σε μία ομαδική φωτογραφία.

Από τη βραδιά εγκαινίων της έκθεσης έργων των σπουδαστών στα Τμήματα Καλλιτεχνικής Φωτογραφίας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet