Εντυπωσιακή έναρξη του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 με Έλενα Παπαρίζου
Πολιτισμός

Εντυπωσιακή έναρξη του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 με Έλενα Παπαρίζου

Με ένα θερμό καλωσόρισμα στους φίλους της στο Μαρούσι και με μία μοναδική συναυλία άνοιξε η κορυφαία Ελληνίδα pop star Έλενα Παπαρίζου την αυλαία του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ξεδίπλωσε τις διάφορες μουσικές «αποχρώσεις» του ταλέντου της, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν επί σκηνής. Ζεστή υποδοχή της επιφύλαξε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, που βρέθηκε στο Αίθριο Θέατρο.

Η No.1 pop τραγουδίστρια στην Ελλάδα επέστρεψε με το «Ουράνιο Τόξο», τον 9ο προσωπικό δίσκο της καριέρας της. Ανανεωμένη, με αστείρευτη ζωντάνια, η Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες της από το παρελθόν, αλλά και πρόσφατες επιλογές από το νέο της album, καθώς και υπέροχες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ελληνική και την ξένη δισκογραφία του χθες και του σήμερα.

Την είσοδο της Έλενας Παπαρίζου προετοίμασε ο ταλαντούχος ερμηνευτής Αναστάσιος Ράμμος, ενώ τη συνόδεψε και σε άλλες στιγμές στη διάρκεια της βραδιάς. Ομάδα χορευτών την πλαισίωνε στη διάρκεια του προγράμματος, προσφέροντας θέαμα και παλμό επί σκηνής.

Στην πιο ώριμη αλλά και δημιουργική φάση της καριέρας της, η Έλενα Παπαρίζου χάρισε στους φίλους της πολλές και διαφορετικές πολύχρωμες «αποχρώσεις» του εαυτού της και αποθεώθηκε.

Αποθεώθηκε από το κοινό της στο Μαρούσι η Έλενα Παπαρίζου.

Στο φινάλε της βραδιάς την ταλαντούχο ερμηνεύτρια ευχαρίστησε ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης, δηλώνοντας: «Το Μαρούσι έδειξε την αγάπη του στην Έλενα Παπαρίζου και η ίδια του ανταπέδωσε την αγάπη αυτή με μία εκπληκτική συναυλία στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ μας για το 2018. Χαιρόμαστε που το φιλοθεάμον κοινό, σταθερά εδώ και 11 χρόνια, έχει στην καλοκαιρινή πολιτιστική του ατζέντα τις εκδηλώσεις του Δήμου μας. Ξεκινήσαμε δυνατά, συνεχίζουμε δυνατά. Σας θέλουμε όλους κοντά μας».

Το Φεστιβάλ συνεχίζει τη διαδρομή του με τη θεατρική παράσταση «Η Δίκη του Σωκράτη», με τον Γιάννη Μόρτζο (29/06), τη συναυλία του Σπύρου Αρσένη «Μια φεγγαράδα είναι η Ελλάδα» (02/07),  τη μοναδική χορευτική παράσταση αργεντίνικου τάνγκο «Buenos Tangos – Romper el piso» (04/07), τη συναυλία της ταλαντούχου ερμηνεύτριας Μελίνας Ασλανίδου (05/07), τη συναυλία του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχου (11/07), το μουσικό αφιέρωμα στον συνθέτη Θεόδωρο Πολυκανδριώτη, με τον Σπύρο Πολυκανδριώτη (12/07), το αφιέρωμα στους μεγάλους λαϊκούς καλλιτέχνες Βασίλη Τσιτσάνη και Στέλιο Καζαντζίδη, τον Γιώργο Υδραίο και τη Μαρία Σουλτάτου (13/07), τους δημοφιλείς στο νεανικό κοινό Stan–REC (17/07), τη συναυλία της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Γλυκερίας (19/07), τη συναυλία των «The Idols 60’s» (25/07), τη θεατρική παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη (27/07). Την αυλαία του Φεστιβάλ ρίχνει τη Δευτέρα 30 Ιουλίου η εκρηκτική Άννα Βίσση.

Στο site του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για το Φεστιβάλ, τις εκδηλώσεις με προπώληση εισιτηρίων, με ελεύθερη είσοδο, αλλά και με χρήση της Artemis card με προνομιακές τιμές για τους κατόχους.

Κύριος Χορηγός του Φεστιβάλ είναι η εταιρεία «Α. Ισμαήλος Α.Ε.»

Χορηγοί Επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα 91.6 FM – 105.8 FM, Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 FM, Sfera 102.2 FM, Μουσικός 98.6 FM, POLITISGROUP, Realfm97.8, Real.gr, Attica TV, monopoli.gr

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Μέσω διαδικτύου, στο www.viva.gr και στο τηλ. 11876.
  • Στο Viva Spot στο Σύνταγμα (7 ημέρες την εβδομάδα 09.00 – 21.00)
  • Στα καταστήματα Media Markt, Reload Stores, Seven Spots, Βιβλιοπωλεία Ευρυπίδης
  • Στο Δημαρχείο Δευτέρα – Παρασκευή 10 π.μ. – 2 μ.μ.
  • Στη Λεωφ. Κηφισίας 219 – Αίθριο Θέατρο, την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας

Συντονιστείτε με το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2018 στο διαδικτυακό τόπο www.festivaldimouamaroussiou.gr και στο Facebook/Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet