Ενότητα: Θέλουμε έγγραφες απαντήσεις και όχι «ανυπόγραφες σαπουνόφουσκες»
Πολιτισμός

Ενότητα: Θέλουμε έγγραφες απαντήσεις και όχι «ανυπόγραφες σαπουνόφουσκες»

Επιμένει να περιμένει έγγραφες απαντήσεις από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Πολεοδομίας Αμαρουσίου για το θέμα του αρχαιολογικού χώρου πίσω από το ΙΑΣΩ η παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι, θεωρώντας «ανυπόγραφες σαπουνόφουσκες» την απάντηση του Δήμου στην αρχική της ανακοίνωση.

Στη νέα ανακοίνωσή της, η παράταξη αναφέρει:

Σε συνέχεια της απάντησης της «διοίκησης» του Δήμου σχετικά με ερώτημα που απηύθυναν στον αντιδήμαρχο Πολεοδομίας για το θέμα του αρχαιολογικού χώρου πίσω από το ΙΑΣΩ οι δημοτικοί σύμβουλοι Λευτέρης Μαγιάκης και Κατερίνα Ψάλτη δήλωσαν:

Ο έλεγχος της διοίκησης του Δήμου αποτελεί θεσμικό μας δικαίωμα και υποχρέωση.

Καταθέσαμε γραπτή ερώτηση σχετικά με την προστασία του αρχαιολογικού χώρου και αυθαίρετων χρήσεων γης σε οικόπεδα όπισθεν  του νοσοκομείου ΙΑΣΩ.

Δικαιούμαστε και αναμένουμε γραπτή υπηρεσιακή απάντηση στα ερωτήματά μας από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, στον οποίο και απευθύναμε τα ερωτήματά μας. Απάντηση τεκμηριωμένη, με αναφορά στο ισχύον νομικό πλαίσιο, τις προβλεπόμενες νόμιμες διαδικασίες και την υποχρέωση του Δήμου να προστατεύει το περιβάλλον και να αναδεικνύει την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Δεν σκοπεύουμε να υποβαθμίσουμε το ρόλο μας και το επίπεδο του δημοκρατικού διαλόγου, απαντώντας στις ανυπόγραφες σαπουνόφουσκες της «διοίκησης» του Δήμου. Όχι από αδυναμία αλλά από σεβασμό προς τους πολίτες που έχουν βαρεθεί πια τις ανούσιες «κοκορομαχίες». 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet