Επικίνδυνες αποστολές και… ροκιές στον Κινηματογράφο «Μ. Φωτόπουλος»
Πολιτισμός

Επικίνδυνες αποστολές και… ροκιές στον Κινηματογράφο «Μ. Φωτόπουλος»

Οι ταινίες «Η Ρίκι και η Ροκ» και «Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος» θα προβάλλονται στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος» του Δήμου Αμαρουσίου.

«Η Ρίκι και η Ροκ»

17 Σεπτεμβρίου 2015 – 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα προβολής: 20:40

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης αμερικανικής κομεντί, παραγωγής 2015 και διάρκειας 101΄, υπογράφει ο Τζόναθαν Ντέμι και πρωταγωνιστούν οι Μέριλ Στριπ, Κέβιν Κλάιν, Μάμι Γκάμερ.

Έχοντας εγκαταλείψει την οικογένειά της για να ακολουθήσει μουσική καριέρα, η Ρίκι δουλεύει σε σούπερ μάρκετ και τραγουδά σε μια τριτοκλασάτη ροκ μπάντα. Όταν όμως η κόρη της διαλύει τον αρραβώνα της και παθαίνει νευρική κρίση, αναγκάζεται να ταξιδέψει μέχρι το σπίτι του πρώην άντρα της και να συναντήσει ξανά εκείνον και τα τρία παιδιά τους.

«Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος»

17 Σεπτεμβρίου 2015 – 23 Σεπτεμβρίου 2015

Ώρα προβολής: 22:30

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης αμερικανικής περιπέτειας, παραγωγής 2015 και διάρκειας 132΄, υπογράφει ο Κρίστοφερ ΜακΚουόρι και πρωταγωνιστούν οι Τομ Κρουζ, Σάιμον Πεγκ, Τζέρεμι Ρένερ, Άλεκ Μπάλντουιν.

H οργάνωση-φάντασμα «Συνδικάτο» εντείνει τις τρομοκρατικές της δραστηριότητες σε ολόκληρο τον κόσμο και ο Ίθαν Χαντ καλείται να την αντιμετωπίσει με την πλάτη στον τοίχο, καθώς η αμερικανική κυβέρνηση παύει τις δραστηριότητες της IMF λόγω αδιαφανών πρακτικών.

Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος»: Αγίου Κωνσταντίνου 42, Μαρούσι, πλατεία «Σπύρου Λέκκα», δίπλα στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο», τηλ: 210 6198890.

Γενικό εισιτήριο: 5 ευρώ.

Μειωμένο εισιτήριο: 3 ευρώ (για ΑμεΑ, ανέργους ΟΑΕΔ, μαθητές, φοιτητές, στρατευμένους).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet