Ε. Ρεμπούτσικα & Γ. Περρής «έκλεψαν» τις καρδιές χιλιάδων θεατών στο Μαρούσι
Πολιτισμός

Ε. Ρεμπούτσικα & Γ. Περρής «έκλεψαν» τις καρδιές χιλιάδων θεατών στο Μαρούσι

Χιλιάδες θεατές, μεταξύ των οποίων σημαντικές προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό κόσμο, απόλαυσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καταξιωμένης συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα και του δυναμικά ανερχόμενου διεθνούς ερμηνευτή Γιώργου Περρή, αλλά και τα ολοκαίνουργια τραγούδια της κοινής τους πορείας, στο Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Η συγκίνηση, η χαρά και το συναίσθημα ήταν διάχυτα στο κατάμεστο Αίθριο Θέατρο. Στο καλοκαιρινό πρόγραμμα, τραγούδια, όπως «Η ηλιοφάνεια», που έγραψαν η Ευανθία Ρέμπούτσικα και ο Άρης Δαβαράκης για τον Γιώργο Περρή, το «Ποιος φοβάται την αγάπη», το συγκινητικό πρώτο single που έγινε το σταυροδρόμι της συνάντησης των δύο καλλιτεχνών, αλλά και «Το τσιγάρο», «Αλεξάνδρεια», «Στα λιμάνια», επίσης, κομμάτια από τον κινηματογράφο και το θέατρο της Ευανθίας, καθώς και τραγούδια από την ξένη δισκογραφία του Γιώργου Περρή καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους δύο καλλιτέχνες για την εξαιρετική βραδιά που χάρισαν με τις επιτυχίες τους στους φίλους του Φεστιβάλ, υπογραμμίζοντας ότι «το Μαρούσι θα συνεχίσει να πρωτοπορεί στην προαγωγή και ανάδειξη της πολιτιστικής μας ταυτότητας, παρέχοντας “ανάσες” πολιτισμού και ψυχαγωγίας στους πολίτες».

Παράλληλα, ευχαρίστησε θερμά τους χιλιάδες πολίτες που κατέκλυσαν το Αίθριο Θέατρο, καθώς και τους καταξιωμένους καλλιτέχνες που τίμησαν με την παρουσία τους το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.
Μεταξύ αυτών ήταν οι: Μαρινέλλα, Μάριος Φραγκούλης, Τάκης Ζαχαράτος, Ιωάννης Μελισσανίδης, Παρασκευάς Καρασούλος, Ελένη Πέτα, Παναγιώτης Πετράκης, Δήμητρα Σελεμίδου, Θοδωρής Βουτσικάκης, Ηρώ Σαΐα και Μαρία Σάττι.

Επίσης, παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, η πρόεδρος του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμαρουσίου, Δήμητρα Τσουκλείδου, και ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ψαλιδίου, Δημήτρης Θεοχάρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet