«Ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος» από τον Εκδρομικό & Περιηγητικό Όμιλο
Πολιτισμός

«Ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος» από τον Εκδρομικό & Περιηγητικό Όμιλο

Πολιτιστική εκδήλωση με θέμα «Ζει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, από τον Εκδρομικό & Περιηγητικό Όμιλο Αμαρουσίου.

Στην εκδήλωση, συμμετείχαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, μέλη της διοίκησης και του Δημοτικού Συμβουλίου, εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη.

Παραβρέθηκαν, επίσης, ο αναπληρωτής δημάρχου, αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Νικόλαος Πέππας, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σμυρνής, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Δημήτρης Καμπούκος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δημήτρης Καρλαύτης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γεώργιος Ιατρίδης και Κώστας Ρώτας, καθώς και πλήθος μελών και φίλων του Ομίλου. 

Μετά το θερμό καλωσόρισμα στους παρευρισκόμενους από τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Μάκη Ουΐλς, ο ομιλητής Γιώργος Ρεκουνιώτης–Κυριακόπουλος (Λόης) μίλησε για τη ζωή του Μέγα Αλέξανδρου, του Έλληνα Μακεδόνα στρατηλάτη και εκπολιτιστή, παράλληλα με την προβολή διαφανειών από τον κ. Άγγελο Βελεγράκη. Την εκδήλωση πλαισίωσε με την απαγγελία ποιημάτων από την ιστορία έως το θρύλο, η κ. Αρτέμιδα Μέγα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet