Η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»
Πολιτισμός

Η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου στην εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»

Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», με τη μεγάλη ιστορία και την εξαιρετική παρουσία στον καλλιτεχνικό χώρο εντός και εκτός Ελλάδας, ήταν καλεσμένη και συμμετείχε στη μαγνητοσκοπημένη εκπομπή της ΕΤ1 «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ».

Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στους Γρηγόρη Μπιθικώτση και Μάρκο Βαμβακάρη, με παραγωγό την Άννα Μπιθικώτση, κόρη του αείμνηστου «Σερ» του λαϊκού τραγουδιού, και παρουσιαστές τους ηθοποιούς Ναταλία Δραγούμη και Παναγιώτη Μπουγιούρη.

Επίσης καλεσμένοι στην εκπομπή μεταξύ άλλων ήταν ο Σταμάτης Κόκοτας και ο Στέλιος Βαμβακάρης.

Οι χορωδοί της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» μαζί με τη μαέστρο Όλγα Αλεξοπούλου, συνοδευόμενοι από την υπεύθυνη δημοτική σύμβουλο και μέλος της Χορωδίας Ρένα Χαλίωτη, ερμήνευσαν εξαιρετικά τραγούδια του Μπιθικώτση, του Μάρκου, αλλά και του Στέλιου Βαμβακάρη.

Η κ. Ρένα Χαλιώτη μετέφερε στους παρευρισκόμενους τις θερμές ευχαριστίες του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για την πρόσκληση και υπογράμμισε ότι «η Μικτή Χορωδία του Δήμου μας είναι το “καμάρι” της πόλης μας και έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των πολιτών, μέσα από την αξιόλογη προσφορά της στο κοινωνικό και καλλιτεχνικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό».

Η εκπομπή θα μεταδοθεί την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 στις 10 το βράδυ.

«Περιμένουμε να τους απολαύσουμε και να νιώσουμε υπερήφανοι που εκπροσωπούν την πόλη μας!» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet