Η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου στο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Ν. Προποντίδας
Πολιτισμός

Η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου στο Φεστιβάλ Χορωδιών Δήμου Ν. Προποντίδας

Μία εξαιρετική συναυλία που μάγεψε το κοινό έδωσε η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου», συμμετέχοντας στην 6η Συνάντηση Χορωδιών που διοργάνωσε ο Δήμος Νέας Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, σε συνεργασία με τη Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, η Μικτή Χορωδία Δήμου Αμαρουσίου, η Δημοτική Χορωδία Ξάνθης, η Μικτή Χορωδία Ι. Ν. Αγ. Παρασκευής Μενεμένης, η Χορωδία Γυμνασίου – Λυκείου Ν. Καλλικράτειας και η Δημοτική Χορωδία Ν. Καλλικράτειας.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του νεόκτιστου Λυκείου της Νέας Καλλικράτειας και παρουσία του βουλευτή Χαλκιδικής Γεωργίου Βαγιωνά, του προέδρου του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Προποντίδας Μανώλη Μπέη, του γενικού γραμματέα του Δήμου Νέας Προποντίδας, Ανδρέα Λέλεκα, δημοτικών συμβούλων και τοπικών παραγόντων της περιοχής, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» ερμήνευσε τα τραγούδια «Δεν ήταν νησί», «Της θάλασσας τα λόγια», «Μεσόγειος» (σουίτα), «Κάποτε θα ΄ρθουν /Αλληλούια», «Πυρρίχειος», «Γιαρέμ».

Τη Χορωδία, που καταχειροκροτήθηκε για το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδό της και την άρτια ερμηνεία των τραγουδιών, διηύθυνε η καταξιωμένη μαέστρος Όλγα Αλεξοπούλου, ενώ στο πιάνο συνόδευσε η Ελένη Κυριακίδου.

Αυτό υπήρξε και η αφορμή να υπάρξει επίσημη πρόσκληση στο 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών που θα γίνει την ίδια εποχή το 2018 στην περιοχή.

Η πρόεδρος της Χορωδίας, Πόπη Κάβουρα, μετέφερε τους θερμούς  χαιρετισμούς του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και προσέφερε εκ μέρους του προς τον δήμαρχο Νέας Προποντίδας, Εμμανουήλ Καρρά, και προς  τη Χορωδία Νέας Καλλικράτειας την αναμνηστική έκδοση με τίτλο «Γαία Αμαρυσίας Αρτέμιδος. Όψεις της Ιστορίας της πόλης και του Δήμου Αμαρουσίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet