«Η Οικογένεια Μπελιέ» & «Σε ακολουθεί» στον Κινηματογράφο Αμαρουσίου
Πολιτισμός

«Η Οικογένεια Μπελιέ» & «Σε ακολουθεί» στον Κινηματογράφο Αμαρουσίου

Οι ταινίες «Η Οικογένεια Μπελιέ» και «Σε ακολουθεί» θα προβάλλονται στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο «Μίμης Φωτόπουλος» του Δήμου Αμαρουσίου από τη Δευτέρα 31 Αυγούστου έως την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015.

«Η Οικογένεια Μπελιέ»

Ώρα προβολής: 20:50

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης γαλλικής κομεντί, παραγωγής 2014 και διάρκειας 106΄, υπογράφει ο Ερίκ Λαρτιγκό και πρωταγωνιστούν οι Καρίν ΒιάρΦρανσουά Νταμιέν, Ερίκ Ελμοσνινό, Λουάν Εμερά.

Σε μια τετραμελή οικογένεια κωφάλαλων η νεαρή Πολά είναι η μόνη που μπορεί να ακούσει και να μιλήσει. Κι ενώ προσπαθεί να διεκπεραιώσει τις καθημερινές υποχρεώσεις της στο σχολείο και τις αγροτικές δουλειές στη φάρμα, ο πατέρας της αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για δήμαρχος και ο καθηγητής μουσικής της προτείνει
να συμμετάσχει σε ένα διαγωνισμό τραγουδιού.

«Σε ακολουθεί»

Ώρα προβολής: 22:45

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης αμερικανικής ταινίας τρόμου, παραγωγής 2014 και διάρκειας 100΄, υπογράφει ο Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ και πρωταγωνιστούν οι Μάικα Μονρό, Λίλι Σεπ, Κιρ Γκίλκριστ, Ντάνιελ Ζοβάτο.

Η νεαρή Τζέι γνωρίζει τον μυστηριώδη 21χρονο Χιου. Έπειτα από μερικά ραντεβού οι δυο τους κάνουν έρωτα στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου. Η ημίγυμνη Τζέι ξυπνά ακινητοποιημένη σε μια οικοδομή, με τον εραστή της να της ανακοινώνει ότι την έχει κολλήσει ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο μεταφυσικό νόσημα. Ο εφιάλτης για την Τζέι έχει μόλις ξεκινήσει.

Γενικό εισιτήριο: 5 ευρώ.

Μειωμένο εισιτήριο: 3 ευρώ (για ΑμεΑ, ανέργους ΟΑΕΔ, μαθητές, φοιτητές, στρατευμένους).

Δημοτικός Κινηματογράφος «Μίμης Φωτόπουλος»: Αγίου Κωνσταντίνου 42, Μαρούσι, πλατεία «Σπύρου Λέκκα», δίπλα στο εμπορικό κέντρο «Αίθριο», τηλ: 210 6198890.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet