Η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Αμαρουσίου συνόδευσε την παρουσίαση του «Μπλουμ»
Πολιτισμός

Η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Αμαρουσίου συνόδευσε την παρουσίαση του «Μπλουμ»

Τα παιδιά της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της Φωτεινής Κοσκόρου, μάγεψαν με τις μελωδικές φωνές τους το κατάμεστο βιβλιοπωλείο «Ιανός» στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου με τίτλο «Μπλουμ» της συνεργάτιδας του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Μαριλένας Καββαδά.

Η συγγραφέας, στον χαιρετισμό της, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, για, όπως σημείωσε, την ευκαιρία που της προσέφερε να συνεργαστεί με το Κέντρο Τέχνης του Δήμου, όπως και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκο Πέππα, για την υποστήριξη του έργου της. Δεν παρέλειψε να συγχαρεί και τους συντελεστές, διοίκηση και δασκάλους του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, για την εξαιρετική παρουσία.

Στη βιβλιοπαρουσίαση το solo τραγούδι ερμήνευσε η μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Άννα Κατσούλη, με τη συνοδεία στο πιάνο του καθηγητή της Τρύφωνα Θωμόπουλου.

Τη μουσική του παραμυθιού υπογράφει ο τενόρος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Χρήστος Γιαννούλης, ερμηνεύει η τραγουδίστρια Ελένη Πέτα, και αφηγητής είναι ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός.

Πλήθος παιδιών, γονιών, εκπαιδευτικών και δημιουργών από τον χώρο της λογοτεχνίας, της μουσικής και του θεάτρου, παρακολούθησαν την εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet