Η σύγχρονη ελληνική δισκογραφία ενθουσίασε, στον Μουσικό Νοέμβρη
Πολιτισμός

Η σύγχρονη ελληνική δισκογραφία ενθουσίασε, στον Μουσικό Νοέμβρη

Ο Γιάννης Κούτρας, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Ασπασία Θεοφίλου και ο Χρήστος Κολοβός με επταμελή ορχήστρα ένωσαν τις φωνές τους και παρουσίασαν στο κοινό τραγούδια της σύγχρονης ελληνικής δισκογραφίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων πολιτισμού «Μουσικός Νοέμβρης» που πραγματοποιεί το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης συγχαίρει τον ερμηνευτή Γ. Κούτρα σε συναυλία στο πλαίσιο του «Μουσικού Νοέμβρη»Τη συναυλία παρακολούθησε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Πατούλης.

Οι δημοφιλείς καλλιτέχνες ερμήνευσαν αγαπημένα τραγούδια από το έντεχνο και λαϊκό ρεπερτόριο και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών. Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους τραγουδιστές, ευχαρίστησε το ακροατήριο που στηρίζει με τη συμμετοχή του τις εκδηλώσεις του «Μουσικού Νοέμβρη» και στην επιτυχία των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.

Παρόντες στη συναυλία ήταν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νίκος Πέππας και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Ο «Μουσικός Νοέμβρης» ολοκληρώνεται το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 με τη θεατρική παράσταση «Η μικρή μας πόλη» από τη θεατρική ομάδα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 με τη συναυλία αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα με τίτλο «Τραγούδια που αγαπήσαμε».

Οι εκδηλώσεις διεξάγονται στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας (Λεωφ. Κηφισίας 39, Μαρούσι, δίπλα στην HELEXPO) και ξεκινούν στις 20:00, ενώ παρέχεται δωρεάν μεταφορά στον χώρο των εκδηλώσεων με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου από τον σταθμό του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου (ώρα αναχώρησης: 19:20 & 19:40), καθώς και επιστροφή στο ίδιο σημείο μετά το πέρας των εκδηλώσεων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet