Θ. Αμπατζόγλου: Κέρδισε ο Πολιτισμός στο 21ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Θ. Αμπατζόγλου: Κέρδισε ο Πολιτισμός στο 21ο Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών Δήμου Αμαρουσίου

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, με αφορμή την ολοκλήρωση του 21ου Φεστιβάλ Θεάτρου Σκιών του Δήμου «Σπαθάρεια 2020», που έλαβε χώρα στο Μουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης», δήλωσε:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους, μικρούς και μεγάλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και τους φίλους μας  που από την Ελλάδα, αλλά και από όλο τον κόσμο, μας παρακολούθησαν σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση. Συγχαρητήρια αξίζουν στους καλλιτέχνες για τις υπέροχες βραδιές που μας  χάρισαν και μας έκαναν να θυμηθούμε τις περιπέτειες του δημοφιλούς και διαχρονικού χάρτινου ήρωα των παιδικών μας χρόνων, Καραγκιόζη, καθώς και στα στελέχη της διεύθυνσης Αθλητισμού & Πολιτισμού του Δήμου μας, που, υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου, Γιάννη Νικολαράκου, οργάνωσαν και συντόνισαν τα πάντα υποδειγματικά.

»Με προσήλωση σε όσα προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω της πανδημίας Covid-19, συνεχίζουμε τις εκδηλώσεις μας όπως αυτές του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020, που διεξάγονται στο αίθριο Θέατρο (Λεωφ. Κηφισίας 219), γιατί πιστεύουμε ότι ο πολιτισμός και η ψυχαγωγία είναι για όλους μας απαραίτητα στοιχεία, ιδιαίτερα στη δύσκολη  περίοδο που διανύουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet