Θ. Αμπατζόγλου: Μένουμε τα Χριστούγεννα ασφαλείς και πολιτιστικά δραστήριοι
Πολιτισμός

Θ. Αμπατζόγλου: Μένουμε τα Χριστούγεννα ασφαλείς και πολιτιστικά δραστήριοι

Με το αισιόδοξο μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου, Θεόδωρου Αμπατζόγλου, «Μένουμε τα Χριστούγεννα ασφαλείς και πολιτιστικά δραστήριοι», συνεχίζονται τα πολιτιστικά προγράμματα από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ), μέσω διαδικτύου, προσφέροντας εκπαίδευση και δημιουργική απασχόληση σε όλους τους εγγεγραμμένους μαθητές, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο ίδιο πλαίσιο ο κ. Αμπατζόγλου προσκαλεί όλους τους Μαρουσιώτες να παρακολουθήσουν ζωντανά στην ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου, τη φωταγώγηση του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου και της Πινακοθήκης που θα λάβει χώρα, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:00, συνοδεία χριστουγεννιάτικων μελωδιών.

«Με αυτές τις δράσεις», επισημαίνει ο κ. Αμπατζόγλου, «προσπαθούμε να μεταφέρουμε στους συμπολίτες μας τη ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, από τη στιγμή που οι υγειονομικές συνθήκες δεν επιτρέπουν τις μαζικές συγκεντρώσεις πολιτών και τις ανάλογες εκδηλώσεις».

Πληροφορίες για τα διαδικτυακά πολιτιστικά προγράμματα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας: 210 8056314 και στο email: [email protected].

 ​

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet