Θ. Αμπατζόγλου: Ξεκινούμε να σχεδιάζουμε Δημοτικό Θέατρο για την πόλη μας
Πολιτισμός

Θ. Αμπατζόγλου: Ξεκινούμε να σχεδιάζουμε Δημοτικό Θέατρο για την πόλη μας

Την εορταστική συναυλία της Μικτής Χορωδίας του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» με κάλαντα και υπέροχες μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο απόλαυσαν στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι φίλοι της χορωδιακής μουσικής.

Υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Όλγας Αλεξοπούλου, οι χορωδοί ερμήνευσαν σε απόλυτη αρμονία έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών και αποθεώθηκαν από το κοινό με το θερμό χειροκρότημά του.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, παρακολούθησε τη συναυλία και μετά το πέρας αυτής, εκφράζοντας τα θερμά συγχαρητήρια του προς τη μαέστρο και τα μέλη της Χορωδίας, καθώς και τις εγκάρδιες ευχές και ευχαριστίες του προς παριστάμενους για τη συμμετοχή τους στη εκδήλωση, υπογράμμισε: «Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων, επιδίωξή μας είναι να αναδείξουμε ότι καλύτερο και πιο δημιουργικό έχει η πόλη μας, μαζί με τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται σε αυτήν».

«Παράλληλα με τη Μικτή Χορωδία μας, διαθέτουμε αξιόλογο δυναμικό στους πολιτιστικούς φορείς της πόλης μας, όπως, στο Δημοτικό Ωδείο, στη Φιλαρμονική, κ.α., που τους αξίζει ένα Δημοτικό Θέατρο. Θέλουμε να τους ακούμε εκεί που τους αξίζει στην αίθουσα ενός Δημοτικού Θεάτρου και αυτό ξεκινούμε να σχεδιάζουμε από την επόμενη χρονιά», σημείωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου.

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος της Χορωδίας, Πόπη Κάβουρα, δίνοντας τις εορταστικές  ευχές της σε όλους. Σολίστ στη συναυλία ήταν η εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, δημοτική σύμβουλος, Ρένα Χαλιώτη, που είχε και τον συντονισμό της εκδήλωσης και η Ρεβέκκα Αναστασιάδου. Στο ακορντεόν ήταν ο Αχιλλέας Παναγούλης και στο πιάνο συνόδευε ο Μανώλης Παπαγιάννης. Τα κείμενα επιμελήθηκαν η Εύη Σκιαδά και η Αγγελική Κωνσταντίνου η οποία και έκανε την παρουσίαση.  

Στην εκδήλωση παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Δημήτρης Σμυρνής, ο αντιδήμαρχος, αναπληρωτής δημάρχου Στέφανος Τσιπουράκης, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης,οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα-Καλαντζάκη και Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet