Κατανυκτικές μελωδίες στη συναυλία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Κατανυκτικές μελωδίες στη συναυλία της Μικτής Χορωδίας Δήμου Αμαρουσίου

Στο πνεύμα και τη μαγεία των Χριστουγέννων «ταξίδεψε» η Μικτή Χορωδία του Δήμου Αμαρουσίου «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου» το πλήθος των θεατών που παρακολούθησαν την εορταστική συναυλία  με τίτλο «Χριστούγεννα 2017 στο Μαρούσι, ακολουθώντας το άστρο της Βηθλεέμ».

Παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, στο κατάμεστο αμφιθέατρο ΟΤΕ Academy, η Χορωδία ερμήνευσε ύμνους και κάλαντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, δημιουργώντας με τη μελωδικότητά της μία άκρως κατανυκτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Ικανοποιημένος από την εξαιρετική σκηνική παρουσία της Χορωδίας, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης από το βήμα της εκδήλωσης δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι που για μια ακόμη χρονιά η Χορωδία μας έδωσε τον καλύτερο της εαυτό με τις εξαιρετικές ερμηνείες σε ύμνους και κάλαντα από όλον σχεδόν τον κόσμο. Θέλω να συγχαρώ τα μέλη της Χορωδίας, το προεδρείο, την πρόεδρο κα Πόπη Κάββουρα και τη μαέστρο κα Όλγα Αλεξοπούλου.

»Αξίζετε να εκπροσωπήσετε την πόλη μας και τη χώρα μας σε πολιτιστικά δρώμενα και εκτός των ελληνικών συνόρων, στο πλαίσιο των αδελφοποιήσεων και της ανταλλαγής πολιτισμού. Και σας διαβεβαιώνω ότι θα επιμεληθώ προσωπικά, μέσα από το εξαιρετικό ταλέντο σας και τις μελωδικές φωνές σας να “ταξιδέψετε” τον ελληνικό πολιτισμό  και εκτός των συνόρων μας».

Τον συντονισμό της μουσικής εκδήλωσης είχε η αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, ενώ παρέστη, επίσης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Επαμεινώνδας Γαρδέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet