Μάγεψαν οι 200 κιθαρίστες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Πολιτισμός

Μάγεψαν οι 200 κιθαρίστες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Μια βραδιά ξεχωριστή απόλαυσε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το κοινό που παρακολούθησε την εντυπωσιακή συναυλία του Βαγγέλη Μπουντούνη, της Μάρως Ραζή, των String Demons με τους 200 Κιθαρίστες όλων των ηλικιών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μάρτιος Τεχνών 2015».

H μεγάλη συναυλία δόθηκε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 20 χρόνων από τότε που ξεκίνησε τη δράση της η ομάδα των σπουδαίων ανθρώπων που αποτελούν τη «ΜΕΡΙΜΝΑ», με κοινωνική προσφορά στο παιδί που αντιμετωπίζει την απώλεια αγαπημένου προσώπου, καθώς και στο άρρωστο παιδί που καταφέρνει να δώσει ξεχωριστό νόημα και αξία στη ζωή, όταν αυτή απειλείται.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη μετέφερε τα θερμά συγχαρητήρια του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στους διοργανωτές και συντελεστές για το εξαιρετικό αυτό πολιτιστικό και κοινωνικό γεγονός, που εκπέμπει το μήνυμα ότι η αλληλεγγύη και ο πολιτισμός είναι τα μόνα μέσα για να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

 Συναυλία Βαγγέλη Μπουντούνη, Μάρως Ραζή, String Demons

Από σκηνής ο Βαγγέλης Μπουντούνης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον δήμαρχο Αμαρουσίου για την αρωγή και τη συμπαράσταση του στην προσπάθειά τους.

Στη συναυλία συμμετείχαν επίσης: Η Μικτή Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, υπό τη διεύθυνση της διευθύντριας του Ωδείου Φωτεινής Κοσκόρου Παλαμίδη, η Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, σοπράνο, καθηγήτρια μονωδίας του Δημοτικού Ωδείου, καθώς σολίστ και καθηγητές κιθάρας του Ωδείου. Επίσης συμμετείχαν η Ελεάννα Κωνσταντά – τραγούδι, ο Χαράλαμπος Γούλας – κιθάρα, κρουστά, ο Όσβαλντ Αμιράλης – μπάσο, ο Χάρης Παναγιωτόπουλος – κρουστά, το Τρίο Κιθάρας «Αντελετάκ» και μέλη άλλων Δημοτικών Ωδείων της Αττικής.

Στη συναυλία παραβρέθηκε επίσης ο γενικός γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου Μιχάλης Χρηστάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet