Μάγεψε το κοινό ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος
Πολιτισμός

Μάγεψε το κοινό ο Γιάννης Κούτρας και ο Απόστολος Ρίζος

Ξεχωριστές ερμηνείες σε τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό απόλαυσαν από τις φωνές του Γιάννη Κούτρα και του Απόστολου Ρίζου οι θεατές που συμμετείχαν στη συναυλία «Όλο τον κόσμο γύρισες» στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

Τη συναυλία παρακολούθησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τη σύζυγο του, δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού & Αθλητισμού Νικόλαο Πέππα.

Στη μουσική συνάντηση του παθιασμένου ερμηνευτή που έχει ταυτίσει τη φωνή του με το Σταυρό του Νότου του Γιάννη Κούτρα με τον Απόστολο Ρίζο έναν από τους πιο ιδιαίτερους και αγαπημένους ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, ακούστηκαν όλα τα μεγάλα ποιήματα του Νίκου Καββαδία σε μουσική Θάνου Μικρούτσικου. Ερμηνεύτηκαν επίσης μελοποιήσεις των Δημήτρη Ζερβουδάκη, Χάρη και Πάνου Κατσιμίχα, Μαρίζας Κωχ, Γιάννη Σπανού, Αρλέτας, Λάκη Παπαδόπουλου και Αργύρη Μπακιρτζή.

Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται έως την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 με βραδιές γεμάτες μουσική, κίνηση, αλλά και ξεχωριστές θεατρικές ερμηνείες.

Οι εκδηλώσεις προσφέρονται με προνομιακό εισιτήριο για τους Μαρουσιώτες κατόχους Artemis Card, φοιτητές και ανέργους. Επίσης, βάσει κοινωνικών κριτηρίων συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων διατίθεται δωρεάν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου σε οικονομικά αδύναμους πολίτες του Δήμου.

Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές και τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στη Γραμμή Δημότη 15321, στο τηλεφωνικό κέντρο 213 20.38.000 του Δήμου Αμαρουσίου και στο 11876.

Προπώληση εισιτηρίων:

  • Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, IANOS, Reload Stores
  • Στο περίπτερο της viva.gr στο The Mall Athens.
  • Στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι.
  • Στα εκδοτήρια του Αμαλιείου (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.
  • Μέσω της ιστοσελίδας www.viva.gr με έκπτωση έως 20% και τηλεφωνικά στο 11876.

Χορηγοί επικοινωνίας: Realfm97.8, Realnews, Hit-Channel.com, in2life.gr, independent.gr, Media Soup, tralala.gr, Μέντα 88fm, mindradio.gr, e-orfeas,gr, musicity.gr, gossip-tv.gr, Rocking.gr, TheToc.
Χορηγός διοργάνωσης: Ι.ΚΤΕΟ Κόμβος Κηφισίας.
Την οργάνωση παραγωγής έχει η εταιρεία Action Εστί.

Πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες, επίσης, στον διαδικτυακό τόπο www.festivalamarousiou.gr και στο Facebook.com/FestivalAmarousiou.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet