«Μαγική» αυλαία στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου με Κορκολή – Θεοφάνους
Πολιτισμός

«Μαγική» αυλαία στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου με Κορκολή – Θεοφάνους

Μια μαγική βραδιά χάρισαν σε χιλιάδες θεατές οι κορυφαίοι δημιουργοί Στέφανος Κορκολής και Γιώργος Θεοφάνους σε συναυλία τους στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αντικριστά οι δύο δημιουργοί, ο καθένας στο πιάνο του, ένωσαν την αγάπη τους για τη μουσική και ερμήνευσαν αναρίθμητες επιτυχίες τους, σε μια τεράστια διαδρομή που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική δισκογραφία. Στην παρέα τους η Σοφία Μανουσάκη, αλλά και οι καλλιτέχνες Όλγα Βενετσιάνου και Νίκος Παπουτσής.

Τη συναυλία απόλαυσε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου. Μετά το τέλος της ο κ. Αμπατζόγλου ανέβηκε στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου, δίνοντας τα εγκάρδια συγχαρητήρια του για τη μοναδική αυτή συνάντηση των δύο κορυφαίων δημιουργών και εκφράζοντάς τους τις θερμές ευχαριστίες του εκ μέρους όλων για την υπέροχη αυτή καλοκαιρινή βραδιά.

«Με τη συναυλία αυτή πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου για το 2024. Χιλιάδες θεατές κάθε ηλικίας είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν και να περάσουν όμορφα καλοκαιρινά βράδια, παρέα με σπουδαίους και καταξιωμένους καλλιτέχνες που ανέβηκαν στη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου, χαρίζοντας ένα πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα για όλα τα γούστα. Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Πολιτισμού και Αθλητισμού και ιδιαίτερα τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νικόλαο Πέππα για την άρτια διοργάνωση του Φεστιβάλ. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις επόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε, γιατί στο Μαρούσι η παραγωγή πολιτισμού δεν σταματάει ποτέ», σημείωσε ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Τη συναυλία παρακολούθησαν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Βλάχος, οι αντιδήμαρχοι Ρένα Χαλιώτη, Γιάννης Νικολαράκος, Ελένη Λέκκα, Κώστας Ρώτας, Πέτρος Κόνιαρης και οι δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία – Δήμητρα Ρώτα, Κατερίνα Βουρλάκη, Κυριακή Κανάρη, Σπύρος Μπόγδανος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet