Μεγάλη η συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο της ΚΕΔΑ για μαθήματα χορού σε προνηπιακές και νηπιακές ηλικίες
Πολιτισμός

Μεγάλη η συμμετοχή στο διαδικτυακό σεμινάριο της ΚΕΔΑ για μαθήματα χορού σε προνηπιακές και νηπιακές ηλικίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) το διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «Χορός σε προ-νηπιακές και νηπιακές ηλικίες την περίοδο του COVID-19», όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή. 

Εισηγήτρια του σεμιναρίου ήταν η δασκάλα χορού και θεατροπαιδαγωγός Κορέτση Αφροδίτη, η οποία με την εμπειρία της μεταλαμπάδευσε τις γνώσεις της και την αγάπη της για το αντικείμενο που υπηρετεί όλα αυτά τα χρόνια, επισημαίνει η διοίκηση του Δήμου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το σεμινάριο το παρακολούθησαν σχολάρχες, καθηγητές/τριες χορού, νηπιαγωγοί, γυμναστές, εμψυχωτές θεατρικού παιχνιδιού κ.ά. Τα σχόλια και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων εκφράστηκε έντονα, με την αναφορά πως «το σεμινάριο ήταν μια ηλιαχτίδα φωτός σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε». Επίσης δήλωσαν ότι περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο σεμινάριο.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή διεξαγωγή του σεμιναρίου και συνεχάρη τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ, Νικόλαο Πέππα, για τη δράση αυτήν, που σκοπό είχε όπως και άλλες, να ενισχύσει τις δεξιότητες των εκπαιδευτών και επαγγελματιών στο χώρο των τεχνών και του πολιτισμού, καταλήγει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet