Μεγάλο το ενδιαφέρον των Μαρουσιωτών για τα μαθήματα στα πολιτιστικά και αθλητικά τμήματα του Δήμου
Πολιτισμός

Μεγάλο το ενδιαφέρον των Μαρουσιωτών για τα μαθήματα στα πολιτιστικά και αθλητικά τμήματα του Δήμου

Από το φθινόπωρο του 2021 έχει ξεκινήσει η λειτουργία των πολιτιστικών και καλλιτεχνικών τμημάτων στο Κέντρο Τέχνης Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, τα οποία πραγματοποιούνται με ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ).

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, ικανοποιημένος από τη λειτουργία των τμημάτων και τη συμμετοχή του κόσμου σημειώνει:

«Ο Δήμος Αμαρουσίου αναπτύσσει σήμερα μια στρατηγική η οποία θέτει τον πολιτισμό στο κέντρο των πολιτικών αστικής ανάπτυξης και τον συνδέει με κοινωνικές προτεραιότητες και τη δημιουργική απασχόληση. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και τα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά προγράμματα που διοργανώνονται από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου μας.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί και φέτος οι δομές μας προσφέρουν το καλύτερο στους Μαρουσιώτες, καλύπτοντας ένα ευρύτατο φάσμα δραστηριοτήτων. Η υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και η βιωματική εμπειρία σε όλα τα εργαστήρια μετατρέπει τους μαθητές σε δημιουργούς και συμβάλλει καθοριστικά στην κοινωνική ευημερία του τόπου μας».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας, δηλώνει:

«Ο Δήμος μας μέσα από τα προγράμματά του προσθέτει ένα σημαντικό κομμάτι στην πολιτιστική εξέλιξη της πόλης και δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους Μαρουσιώτες να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία. Το κάλεσμά μας προς τους νέους σπουδαστές είναι κάλεσμα πολιτισμού και δημιουργίας».

Σημειώνεται ότι οι εγγραφές παραμένουν ανοικτές για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Επιπλέον, η δημοτική αρχή αναφέρει ότι ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ασφαλή λειτουργία των τμημάτων και στην προστασία των συμμετεχόντων από τη λοίμωξη του covid -19, με τη λήψη όλων των μέτρων πρόληψης όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ.

Λίγα λόγια για το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet