Μεγαλειώδης η ποντιακή βραδιά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020
Πολιτισμός

Μεγαλειώδης η ποντιακή βραδιά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2020

Με τον θεματικό τίτλο «Πόντος – 3.000 χρόνια ιστορίας» ο Σύλλογος Ποντίων Αµαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης» συνδιοργάνωσε μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ) μια βραδιά γεμάτη μνήμες από την ένδοξη ιστορία των Ποντίων, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου.

Στο τραγούδι ήταν ο Γιώργος Ορφανίδης και στην λύρα ο Αντώνης Νικηφορίδης. Το καλλιτεχνικό πρόγραµµα πλαισίωσαν τα χορευτικά του συλλόγου µε τον Χαράλαµπο Τσιλικίδη στη λύρα και τον Γιάννη Παπατζανή στο νταούλη.

Τους καλλιτέχνες, τον πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Αµαρουσίου «Νίκος Καπετανίδης», Δημήτρη Κοσμίδη και τα μέλη του Συλλόγου, συνεχάρησαν για την εξαιρετική εκδήλωση, τόσο ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νίκος Πέππας όσο και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Πολιτισμού, Γιάννης Νικολαράκος και εκπροσωπώντας τον δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου στις δηλώσεις τους μετά το πέρας της βραδιάς, μεταξύ άλλων εξήραν το διαχρονικό έργο του Συλλόγου στη διατήρηση της πολιτικής κληρονομιάς των Ποντίων.

Το παρών στην Ποντιακή βραδιά έδωσαν μέλη της δημοτικής αρχής, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου συνεχίζεται βάσει του ακόλουθου προγράμματος:

14 Σεπτεμβρίου

  • Θεατρική παράσταση «Πέτρες στις τσέπες του».
  • Είσοδος: 10 ευρώ.

16 Σεπτεμβρίου

  • Συναυλία της χορωδίας «Τερψιχόρη Παπαστεφάνου».
  • Είσοδος: Δωρεάν.

Η διοίκηση σημειώνει ότι:

  • Προπώληση εισιτήριων γίνεται στο viva.gr και στο 11876 , καθώς και από το δημαρχείο Αμαρουσίου στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & Δημ. Μόσχα) από ∆ευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 14:00. Πληροφορίες στο τηλ. 213 2038059. Δεν θα διατίθενται εισιτήρια από το ταμείο του Αίθριου Θεάτρου.
  • Τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας Covid-19, όπως αυτά ορίζονται από τον ΕΟΔΥ. Υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, κατά την έξοδο και κατά την παραμονή στον χώρο της εκδήλωσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, λόγω των περιορισμένων θέσεων, σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα του υπ. Υγείας και του ΥΠΠΟ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet