Με συναυλία του Γ. Κότσιρα ξεκινά στις 28 Ιουνίου το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023
Εκδηλώσεις

Με συναυλία του Γ. Κότσιρα ξεκινά στις 28 Ιουνίου το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023

Το καλοκαιρινό Φεστιβάλ – θεσμός, πλέον, του Δήμου Αμαρουσίου ανοίγει τις πύλες του την Τετάρτη 28 Ιουνίου, μέχρι την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, με Γιάννη Κότσιρα, Μυρτώ Βασιλείου και Δήμητρα Μπουλούζου στη σκηνή του αίθριου θεάτρου,  επί της Λ. Κηφισιάς 219, που θα γεμίσει με μουσική, θέατρο, κωμωδία για 10 παραστάσεις.

Η παρουσίαση του καλοκαιρινού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2023 πραγματοποιήθηκε στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε ενόψει της έναρξης του μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος της πόλης, από τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) και υπεύθυνο του προγράμματος Νίκο Πέππα και την αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη, παρουσία και της αντιδημάρχου Αθλητισμού & Πολιτισμού Ρένας Χαλιώτη.

Ο κ. Ν. Πέππας, μεταφέροντας το μήνυμα του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια για τους εκατοντάδες μετανάστες που έχασαν τις ζωές τους κοντά στη θαλάσσια περιοχή της Πύλου, καθώς και για τον αείμνηστο, μεγάλο συνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο.

Κατόπιν έκανε μία μικρή αναδρομή στην επιτυχία που σημειώνει κάθε χρόνο το Φεστιβάλ, «θεσμός» όπως το αποκάλεσε, του Δήμου Αμαρουσίου. Ειδικότερα αναφέρθηκε στην προσπάθεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης, καθώς και του Δήμου που υποστηρίζουν το πρόγραμμα έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις ηλικιακές ομάδες αλλά και όλες τις προτιμήσεις, αφού γίνεται επιλογή για ένα ποικίλο πρόγραμμα, ενώ εν συντομία ανακοίνωσε τα καλλιτεχνικά σχήματα που θα λάβουν μέρος.

Συνέχισε με αναφορά στο «ΑΡΤΕΜΕΙΣ Festival 2023», που αναβλήθηκε και έχει οριστεί εκ νέου για 1 & 2 Ιουλίου 2023, στην πλατεία Ηρώων, ενώ επίσης έκανε αναφορά στις χαμηλές κόστους προσκλήσεις του Φεστιβάλ, που δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε αυτό όλες οι κοινωνικές ομάδες πολιτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet