Μια άκρως χιουμοριστική βραδιά διεξήχθη στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Μια άκρως χιουμοριστική βραδιά διεξήχθη στο Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Ένα ανεπανάληπτο μουσικό πρόγραμμα σε με μια άκρως χιουμοριστική βραδιά, διασκέδασαν οι πολίτες του Αμαρουσίου, με την παράσταση «3 λαλούν και 2 χορεύουν» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2017, προσφέροντας… ανάσες πολιτισμού και ψυχαγωγίας.

Ένα μουσικό πρόγραμμα, με τον Λευτέρη Ελευθερίου, τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, τη Βανέσα Αδαμοπούλου, τη Νεφέλη Παπαδερού, τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, την Τατιάνα Καλαντζή και τους Sleeping Band που ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους που είχαν την τύχη να απολαύσουν αυτή τη μοναδική παράσταση η οποία βασίζεται στην αναβίωση του Αναψυκτηρίου, όπως το ξέραμε, με μια σημερινή φρέσκια ματιά. Σκετσάκια και σατιρικά τραγούδια, μπαλάντες, αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο και ροκ τραγούδια από τα 60s έως σήμερα…

Το πρόγραμμα άνοιξε η παιδική μουσικοθεατρική παράσταση «Μία τρελή αλφαβήτα», βασισμένη στο best seller της Ράνιας Μπουμπουρή.

Στο κατάμεστο Αμαλίειο θέατρο παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Επαμεινώνδας Γαρδέλης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet