Μοναδική εμπειρία το Maroussi Jazz Festival
Πολιτισμός

Μοναδική εμπειρία το Maroussi Jazz Festival

Θερμή ανταπόκριση είχε στους λάτρεις της jazz μουσικής και όχι μόνο, που κατέκλυσαν το Αμαλίειο Θέατρο, η μοναδική μουσική παράσταση Maroussi Jazz Festival που συγκέντρωσε την ελίτ της ελληνικής jazz –swing – blues – funk μουσικής σκηνής, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

Στο μεγάλο πάρτι που στήθηκε από νωρίς το απόγευμα, τα μεγαλύτερα ονόματα των ελληνικών jazz group, κορυφαίοι Έλληνες δημιουργοί και ερμηνευτές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, παίζοντας, αυτοσχεδιάζοντας, τραγουδώντας και μεταφέροντας παγκόσμιους ήχους, μουσικές και σύγχρονες συνθέσεις, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης παρακολούθησε τη μοναδική αυτή διοργάνωση στην πόλη και απευθυνόμενος στον χαιρετισμό του προς τους παριστάμενους σημείωσε ότι «το Maroussi jazz festival θα γίνει θεσμός στο Μαρούσι, σημείο συνάντησης κάθε χρόνο καταξιωμένων καλλιτεχνών από τον μουσικό κόσμο της jazz μουσικής». Την παράσταση παρακολούθησαν επίσης η σύζυγος του δημάρχου, δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης-Πεύκης Μαρίνα Σταυράκη, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Αμαρουσίου Νικόλαος Πέππας και ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης.

Στο Marousi Jazz Festival συμμετείχαν με τα group τους ο καταξιωμένος σαξοφωνίστας Ιωάννης Κασσέτας, ο συνθέτης αυτοσχεδιαστής, πιανίστας Γιώργος Ψυχογιός, ο Μάριος Στροφάλης συνθέτης των European Taxim και Τango Meditarraneo, η performer και πιανίστα Ντέπη Σακελλαρίου με τη ξεχωριστή φωνή της. Επίσης το τρίο με τον Αλέξανδρο Δράκο Κτιστάκη, οι Human Touch ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας, ενώ το Φεστιβάλ έκλεισε το ανατρεπτικό γκρουπ Crazy People Music.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet