Μουσικές βραδιές από το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης 11 με 13/6
Πολιτισμός

Μουσικές βραδιές από το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου στον κήπο της Βορέειου Βιβλιοθήκης 11 με 13/6

Ένα πλούσιο πολιτιστικό καλοκαίρι για τους Μαρουσιώτες και επισκέπτες της πόλης έχει ετοιμάσει ο Δήμος Αμαρουσίου, για ποιοτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Έναρξη πραγματοποιείται την Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021 με τις τρεις μουσικές βραδιές, με ελεύθερη είσοδο, που διοργανώνονται από τη δ/νση Αθλητισμού & Πολιτισμού και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου (ΚΕΔΑ) στον προαύλιο χώρο της Βορέειου Βιβλιοθήκης, όπου θα ακουστούν υπέροχες μελωδίες και ερμηνείες από καταξιωμένους καλλιτέχνες με τη συνοδεία της ορχήστρας του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι διαδικτυακές παραστάσεις από το Μουσείο Θεάτρου Σκιών «Ευγένιος Σπαθάρης», με τον 2ο κύκλο που ξεκινά από τις 2 Ιουνίου 2021, αυτή τη φορά από τον καραγκιοζοπαίκτη Σωκράτη Κοτσορέ.

Με αφορμή την έναρξη των καλοκαιρινών πολιτιστικών εκδηλώσεων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, σημειώνει:

«Το Μαρούσι, ως μητροπολιτικός Δήμος των Βορείων Προαστείων πρωτοπορεί και πάλι, παρουσιάζοντας ένα πλούσιο πολιτιστικό καλεντάρι για όλες τις ηλικίες και όλες τις ψυχαγωγικές απαιτήσεις. Οι Μαρουσιώτες, αλλά και συμπολίτες μας των όμορων Δήμων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικές μουσικές, θεατρικές και κινηματογραφικές βραδιές, σε χώρους απόλυτα ασφαλείς τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet