Μουσική βραδιά με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων
Πολιτισμός

Μουσική βραδιά με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων

Στη μουσική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Ένωση Κρητών Αμαρουσίου «Κρηταγενής Ζευς» στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής (ΤΟΛ), με τη συμμετοχή του Λουδοβίκου των Ανωγείων, παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Μέσα από κατανυκτικές μελωδίες, ανήμερα της Κυριακής των Βαΐων, ο καλλιτέχνης ταξίδεψε το ακροατήριο στο πνεύμα των ημερών, με το οποίο μοιράστηκε αγαπημένα ακούσματα από το χθες και το σήμερα.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, καλωσόρισε τον καλλιτέχνη και την ορχήστρα του στον φιλόξενο αυτό χώρο του Κέντρου Ελληνικής Κεραμικής, όπως και όλους τους παρισταμένους, ευχόμενός τους Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα. Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Ένωσης Κωστή Σηφάκη, συνεχάρη το Διοικητικό Συμβούλιο για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της εκδήλωσης που φέρνει τέτοιες μέρες πιο κοντά τους ανθρώπους στην παράδοση και στην ορθόδοξη πίστη.

Παρόντες στη βραδιά ήταν, επίσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα-Καλατζάκη, Στέφανος Τσιπουράκης, Θανάσης Βλαχοπιώτης, καθώς και η σύζυγος του δημάρχου Μαρίνα Σταυράκη-Πατούλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet