Μουσική εκδήλωση με αποκριάτικο χρώμα
Πολιτισμός

Μουσική εκδήλωση με αποκριάτικο χρώμα

Στην εορταστική εκδήλωση, σε ρυθμούς και χρώμα αποκριάτικο, του Μουσικού Παραρτήματος Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία φίλων και μελών του Εργαστηρίου. Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο σημαντικό πολιτιστικό έργο που παράγεται στο Μουσικό Εργαστήρι της Αγίας Φιλοθέης, από καταξιωμένους καλλιτέχνες, που δίνει την ευκαιρία σε δεκάδες ενήλικες και παιδιά της γειτονιάς να εκφραστούν δημιουργικά και να περάσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους. Όπως σημείωσε, ο Δήμος Αμαρουσίου δεν θα πάψει να επενδύει στον πολιτισμό και στην πολιτιστική παράδοση της πόλης μας και παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, με κάθε πρόσφορο μέσον θα συνεχίσει να ενισχύει τα πολιτιστικά προγράμματα και τις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στην πόλη προς όφελος των κατοίκων της.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. του Μουσικού Παραρτήματος Ευαγγελία Βεργοπούλου ευχαρίστησε τον κ. Γ. Πατούλη για την τιμητική παρουσία του στην εκδήλωση, καθώς και για την προσφορά του στον πολιτισμό και στην πολιτιστική ταυτότητα της πόλης μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Αικατερίνη Μακρή και μέλη του Μουσικού Παραρτήματος Αγίας Φιλοθέης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet