Μουσικοχορευτικό θέαμα από τα Τμήματα Χορού του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού
Πολιτισμός

Μουσικοχορευτικό θέαμα από τα Τμήματα Χορού του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Ένα «πολύχρωμο» μουσικά και χορευτικά θέαμα παρακολούθησαν εκατοντάδες θεατές στο πλαίσιο της παράστασης που έδωσαν οι σπουδαστές των Τμημάτων Χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στο αίθριο θέατρο, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης του φετινού κύκλου σπουδών. Κοντά στους σπουδαστές, χειροκροτώντας τις εμφανίσεις τους, αλλά και συγχαίροντας τους δασκάλους τους, βρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Με εντυπωσιακά κοστούμια, εκατοντάδες ενήλικες και παιδιά, μέσα από εναλλαγές ήχων και μουσικής χόρεψαν σε ρυθμούς ευρωπαϊκούς, λάτιν, σάλσα, οριεντάλ, χιπ-χοπ, ελληνικών παραδοσιακών χορών, ενθουσιάζοντας το κοινό με την επιδεξιότητά τους.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τους συντελεστές της παράστασης και ιδιαίτερα τους καθηγητές των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού για την πολύ καλή προετοιμασία των σπουδαστών τους, και ευχαρίστησε τους σπουδαστές που αξιοποιούν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους.

«Χαιρόμαστε που οι συμπολίτες μας αναζητούν διεξόδους δημιουργικής έκφρασης μέσα από τα Τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου μας. Θα συνεχίσουμε να είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το δημιουργικό τους ταξίδι» τόνισε.

Οι καθηγητές που δίδαξαν στα Τμήματα Χορού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού κατά τη φετινή περίοδο ήταν η Έφη Κεραμάρη, η Μαρία Αλωνεύτη-Θεοδωράτου, ο Πέτρος Μανώληκας, η Βάσια Καραβοκύρη, η Καλυψώ Μάνη, ο Γιώργος Φραγκάκης.

Τη χορευτική παράσταση παρακολούθησαν, επίσης, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Πέτρος Κόνιαρης, και η δημοτική σύμβουλος Ελένη Λέκκα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet