Νοσταλγικές μνήμες ξύπνησαν Φ. Πλιάτσικας & Γ. Μηλιώκας
Πολιτισμός

Νοσταλγικές μνήμες ξύπνησαν Φ. Πλιάτσικας & Γ. Μηλιώκας

Αγαπημένες μελωδίες από το χθες και το σήμερα μοιράστηκαν με το κοινό του Αμαλιείου και τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Γιάννης Μηλιώκας, σε μία ξεχωριστή μουσική παράσταση που έδωσαν στη σκηνή του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015.

Οι θεατές έδωσαν ραντεβού με αγαπημένα τραγούδια των δύο δημοφιλών τραγουδιστών μέσα από μία μουσική αναδρομή από το 1989 έως το 2015. Μουσικές και λόγια πού χάραξαν και άγγιξαν με τον τρόπο τους εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων ζωντάνεψαν στη σκηνή του Αμαλίειου, ξυπνώντας νοσταλγικές μνήμες.

Μία ξεχωριστή μουσική εκδοχή πολύ γνωστών αλλά και «κρυμμένων» κομματιών, από την εποχή των Πυξ Λαξ και της προσωπικής διαδρομής του Φίλιππου Πλιάτσικα, μαζί με τραγούδια από την ιδιαίτερη μουσική πορεία του Γιάννη Μηλιώκα, δημιούργησαν ακουστικές και ηλεκτρικές ενότητες που χρωμάτισαν τη βραδιά.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους ερμηνευτές Φ. Πλιάτσικα και Γ. Μηλιώκα
Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τους ερμηνευτές Φ. Πλιάτσικα και Γ. Μηλιώκα

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνεχάρη τους δύο καλλιτέχνες για το έξοχο μουσικό «πάντρεμα» και ευχαρίστησε τους θεατές που, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, στήριξαν με την παρουσία τους τη συναυλία καλώντας τους να συνεχίσουν να απολαμβάνουν βραδιές πολιτισμού στο Φεστιβάλ του Δήμου και από τα τέλη Αυγούστου οπότε θα συνεχιστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Παρόντες στη μουσική βραδιά ήταν, επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πέππας και η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου θα συνεχιστεί το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 με τη συναυλία του Κώστα Μακεδόνα.

Εισιτήρια προπωλούνται:

  • Στο www.viva.gr  και στο τηλ. 11876.
  • Στα καταστήματα Παπασωτηρίου, Public, Seven Spots, Ianos, Reload Stores, BP, MediaMarkt, EKO.
  • Στο Vivashop στο The Mall Athens.
  • Στο ΤΡΑΜάκι, πλατεία Εθνικής Αντιστάσεων (Σταθμός ΗΣΑΠ), στο Μαρούσι.
  • Στο δημαρχείο Αμαρουσίου, Βασ. Σοφίας 9.
  • Στο Αμαλιείο, Λεωφ. Κηφισίας 219 την ημέρα της εκδήλωσης και βάσει διαθεσιμότητας.

Τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015 έχει αναλάβει η εταιρεία Epoca Productions, τηλ. 210 8611212, e-mail: [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Αμαρουσίου, το facebook ή να καλούν στο Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου στον αριθμό τηλεφώνου 210 8056314.

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων για την Epoca Productions: Αντώνης Κοκολάκης, email: [email protected] & [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet