Ξεκίνησαν οι προβολές στον κινηματογράφο «Μ. Φωτόπουλος»
Πολιτισμός

Ξεκίνησαν οι προβολές στον κινηματογράφο «Μ. Φωτόπουλος»

Παρουσία μικρών και μεγάλων φίλων του κινηματογράφου που παρακολούθησαν την παιδική ταινία «Ψυχρά και Ανάποδα» και τη βραβευμένη παραγωγή «NEBRASKA» στην ειδική ελευθέρας εισόδου βραδιά, έκανε πρεμιέρα ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος». Το σύνθημα της έναρξης της φετινής κινηματογραφικής σεζόν έδωσε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Με την ευκαιρία της βραδιάς των εγκαινίων της φετινής σεζόν του «Μίμης Φωτόπουλος», ο δήμαρχος ευχαρίστησε το κοινό για την παρουσία του και που σταθερά όλα αυτά τα χρόνια αγκαλιάζει τον δημοτικό κινηματογράφο της πόλης. «Θέλουμε όλοι ανεξαιρέτως, μικροί και μεγάλοι, με τις συντροφιές σας να περνάτε ευχάριστα καλοκαιρινά βράδια σε αυτόν τον φιλόξενο κινηματογραφικό χώρο. Και όταν λέμε ανεξαιρέτως το εννοούμε για αυτό και διατηρούμε την είσοδο σε προνομιακή τιμή για να είναι προσιτή σε όλους. Θέλουμε να προσφέρουμε διεξόδους ποιοτικής ψυχαγωγίας στους συμπολίτες μας και ο δημοτικός μας κινηματογράφος αποτελεί αναμφισβήτητα μία τέτοια πρόταση», είπε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Γ. Πατούλης.

Φέτος ο θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» θα προβάλει ταινίες ως επί το πλείστον πρώτης προβολής αλλά και παλαιότερες, αγαπημένες κινηματογραφικές παραγωγές. Το φετινό πρόγραμμα θα είναι πλούσιο σε παραγωγές υψηλής ποιότητας για όλες τις προτιμήσεις από ταινίες δράσης, κοινωνικές, αισθηματικές, κωμωδίες, κινούμενα σχέδια.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Δήμου Αμαρουσίου προς τους πολίτες, το εισιτήριο διατηρείται, σύμφωνα με την ανακοίνωση, για 8η συνεχή χρονιά στο ίδιο χαμηλό επίπεδο των 5 ευρώ, με στόχο ο Δημοτικός Κινηματογράφος να συνεχίσει να αποτελεί μία δημοφιλή διέξοδο ψυχαγωγίας. Ειδική μέριμνα υπάρχει για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, τους ανέργους, τους μαθητές, φοιτητές και τους στρατευμένους, για τους οποίους η τιμή του εισιτηρίου είναι στα 3 ευρώ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet