Ξεκίνησαν τα «ανοικτά» διαδικτυακά μαθήματα χορού του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Ξεκίνησαν τα «ανοικτά» διαδικτυακά μαθήματα χορού του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου

Σε συνέχεια των κατευθύνσεων που έχουν δοθεί από τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Θεόδωρο Αμπατζόγλου, προς τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου (ΚΕΔΑ), Νίκο Πέππα, όσον αφορά στις διαδικτυακές δράσεις του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου για το 2021, η δημοτική αρχή δημοσιοποιεί βίντεο από τα πρώτα «ανοικτά» μαθήματα χορού (latin, ballet, tribal).

Τα μαθήματα χορού, που μέχρι στιγμής διεξάγονται με τη μορφή τηλεδιάσκεψης για τα μέλη του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου, γίνονται και «ανοικτά» προκειμένου περισσότεροι Μαρουσιώτες να γνωρίσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες της ΚΕΔΑ, όπως επισημαίνει η διοίκηση.

Ο κ. Αμπατζόγλου, για το θέμα αυτό, δηλώνει:

«Ανταποκρινόμαστε στην ανάγκη αφενός για ψυχαγωγία και αφετέρου για εκπαίδευση. Όσο η πανδημία επιβάλλει την κοινωνική απόσταση, εμείς μέσω διαδικτύου θα προσπαθούμε με ειδικές δράσεις να κρατούμε τους συμπολίτες μας ενωμένους και ενεργούς».

Οι διαδικτυακές πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Αμαρουσίου, πραγματοποιούνται με όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, καταλήγει η δημοτική αρχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet