Ξεκινούν τη Δευτέρα 18/5 τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου για τους μαθητές άνω των 11 ετών
Πολιτισμός

Ξεκινούν τη Δευτέρα 18/5 τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου για τους μαθητές άνω των 11 ετών

Ξεκινούν τη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 τα μαθήματα στο Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου. Όπως ενημερώνει ο Δήμος, τα μαθήματα θα αφορούν στους μαθητές άνω των 11 ετών, ενώ σχετικά με την έναρξη των υπολοίπων τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού σημειώνει ότι αναμένονται νεότερες οδηγίες από τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και αναλόγως θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο δήμαρχος Θεόδωρος Αμπατζόγλου, δήλωσε: «Η συμβολή των δασκάλων της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ) στη διατήρηση της φλόγας του Πολιτισμού και των Τεχνών είναι σημαντική, καθώς -μέσω του διαδικτύου- συνέχισαν τις δραστηριότητες με τους μαθητές του Δήμου».

Σημειώνεται ότι τα μαθήματα που αφορούσαν στη διαδικτυακή συνέχιση των δραστηριοτήτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού συντονίστηκαν από τον πρόεδρο της ΚΕΔΑ, Νίκο Πέππα, με τη συμμετοχή των καθηγητών των αντιστοίχων τμημάτων, όπου ήταν εφικτή αυτή η υπηρεσία, όπως στη μουσική, τον χορό, τις χειροτεχνίες κ.ά.

Όσο για την επανεκκίνηση των τμημάτων Τέχνης και Πολιτισμού ο κ. Αμπατζόγλου σημειώνει: «Με το σύνθημα “Ξεκινάμε πάλι Ασφαλείς” καλούμε τους μαθητές μας να επιστρέψουν στις αίθουσες διδασκαλίας υπό τους νέους όρους υγιεινής, όπως προβλέπεται από τις επίσημες σχετικές οδηγίες. Η φλόγα του Πολιτισμού στην πόλη μας δεν έσβησε την περίοδο των έκτακτων μέτρων και αυτό χάρη στην ΚΕΔΑ και τους δασκάλους μας, που κράτησαν τους μαθητές μας σε ένα υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και δημιουργικής απασχόλησης. Ξεκινάμε πάλι, με ασφάλεια και αγάπη για τον Πολιτισμό του τόπου μας».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητούν πληροφορίες για τα μαθήματα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10:00 έως 18:00 στους τηλ. αριθμούς 210 6180085 και 210 6148717.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet