Ξεσήκωσε τους θεατές του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου η Νατάσα Θεοδωρίδου
Πολιτισμός

Ξεσήκωσε τους θεατές του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου η Νατάσα Θεοδωρίδου

Μια καλοκαιρινή βραδιά γεμάτη από μεγάλες επιτυχίες χάρισε, από τη σκηνή του Αίθριου Θεάτρου, στους χιλιάδες θεατές η καταξιωμένη λαϊκή τραγουδίστρια της νεότερης γενιάς Νατάσα Θεοδωρίδου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.

Σ΄ ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμήνευσε όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και γνωστές μεγάλες επιτυχίες σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως της Μαρινέλλας, του Βαρδή, του Πουλόπουλου, κ.ά., με το κοινό, ως μια μεγάλη παρέα, να τραγουδά μαζί της σ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας και να την επιβραβεύει με το θερμότατο χειροκρότημά του.

Τη συναυλία απόλαυσε και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ο οποίος στο καλωσόρισμά του προς τους παριστάμενους πολίτες, τους ευχαρίστησε που τιμούν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, που έχει σκοπό να δώσει, όπως τόνισε «ανάσες ψυχαγωγίας και πολιτισμού σε όλους».
Επίσης εξέφρασε τα θερμά συγχαρητήριά του προς τη Νατάσα Θεοδωρίδου. «Είναι μεγάλη μας χαρά που βρίσκεστε κοντά μας στο φιλόξενο Μαρούσι και σας συγχαίρουμε που μέσα από την άριστη εκτέλεση των τραγουδιών σας προσφέρεται ψυχαγωγία και διασκέδαση σε όλους μας» ανέφερε ο κ. Πατούλης, χαρίζοντας στην κα Θεοδωρίδου το ιστορικό λεύκωμα της πόλης και μία ανθοδέσμη.

Η κα Νατάσα Θεοδωρίδου ευχαρίστησε τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη φιλοξενία, υπογραμμίζοντας ότι χαίρεται ιδιαίτερα που συμμετάσχει «σε αυτή τη μεγάλη γιορτή πολιτισμού», επαινώντας τους διοργανωτές για τις άριστες συνθήκες διεξαγωγής του Φεστιβάλ.

Τη συναυλία παρακολούθησαν, επίσης, ο βουλευτής της Ν.Δ. Χρήστος Σταϊκούρας, η επικεφαλής του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, και η τραγουδίστρια Ελένη Πέτα. Επίσης, παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Δήμου Αμαρουσίου Ρένα Χαλιώτη και Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Μαρία Καρανάσιου και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet