Ξεχωριστές δημιουργίες ζωγραφικής από μαθητές του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού
Πολιτισμός

Ξεχωριστές δημιουργίες ζωγραφικής από μαθητές του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού

Τις καλλιτεχνικές δημιουργίες τους εξέθεσαν στο κοινό οι σπουδαστές των τμημάτων ζωγραφικής ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου στην πρώτη από τη σειρά εκθέσεων ζωγραφικής που θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των πολιτιστικών προγραμμάτων του Κέντρου για τη φετινή χρονιά.

Τα εγκαίνια της Α΄ Έκθεσης Τμημάτων Ζωγραφικής Ενηλίκων, τα οποία πραγματοποιήθηκαν παρουσία πλήθους κόσμου, τον δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου, Νίκος Πέππας.

Ο κ. Πέππας, στον χαιρετισμό του συνεχάρη θερμά τον υπεύθυνο διδασκαλίας των τμημάτων ζωγραφικής Γεώργιο Σεκόφσκυ, καθώς και όλους τους μαθητές για τα έργα τους και τη διάθεσή τους να γεμίζουν δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο τους. Και πρόσθεσε: «Ο Δήμος Αμαρουσίου θα συνεχίζει να στηρίζει αυτήν την αξιόλογη προσπάθεια παραγωγής πολιτισμού και καλλιτεχνικής δημιουργίας στην πόλη μας παρά τις αντιξοότητες της περιόδου που διανύουμε».

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018. Ώρες λειτουργίας: 10:00-13:00 & 17:00-20:00. Τόπος: αίθουσα εκδηλώσεων δημαρχείου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9, Μαρούσι).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet