Βράβευση μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου
Πολιτισμός

Βράβευση μαθήτριας του Δημοτικού Ωδείου

Η μαθήτρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Κατερίνα Δημητρίου πήρε «άριστα παμψηφεί με διάκριση» στις πτυχιακές εξετάσεις στο σύγχρονο τραγούδι, εξεταζόμενη από καταξιωμένους καθηγητές της μουσικής σκηνής και τον καταξιωμένο συνθέτη και μαέστρο Γιώργο Κατσαρό, «αποδεικνύοντας», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «έμπρακτα το υψηλό ποιοτικό επίπεδο σπουδών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου».

Εξετάσεις μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου στο σύγχρονο τραγούδιΟι εξετάσεις έλαβαν χώρα στην αίθουσα «Ν. Γούναρης» του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου και η Κατερίνα Δημητρίου της τάξης της καθηγήτριας του Δημοτικού Ωδείου Αγγελικής Κουνάκη, με το εξαιρετικό ταλέντο της ερμήνευσε σύγχρονα ελληνικά τραγούδια ενώπιον πενταμελούς κριτική επιτροπής που αποτελούταν από τη διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου Φωτεινή Κοσκόρου, την ειδική καθηγήτρια Αγγελική Κουνάκη, τις καθηγήτριες του Εθνικού Ωδείου Αθηνών στο σύγχρονο τραγούδι Άννα Διαμαντοπούλου και Φιλιώ Επιφανίου και τον συνθέτη και μαέστρο Γιώργος Κατσαρός.

Ο κ. Κατσαρός ενθουσιασμένος από την ερμηνεία της μαθήτριας της ζήτησε να τραγουδήσει a cappella το «Έλα για απόψε» του Χαιρόπουλου για να θαυμάσει περισσότερο το καλλιτεχνικό της ταλέντο.

Τέλος ο κ. Κατσαρός ζήτησε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, από την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη που ήταν παρούσα, «να μεταφέρει τους θερμούς χαιρετισμούς του στον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη μαζί με τα θερμά συγχαρητήριά του για την προτεραιότητα που δίνει στην προαγωγή του πολιτισμού στην πόλη του, καθώς και για την ποιοτική, πολιτιστική δομή ευρωπαϊκών προδιαγραφών του Δημοτικού Ωδείου που λειτουργεί με άξιους καθηγητές».

Εκ μέρους του δημάρχου Αμαρουσίου η κα Χαλιώτη ευχαρίστησε τον κ. Κατσαρό για την τιμητική παρουσία του στην κριτική επιτροπή και για όσα μέσα από την καλλιτεχνική του πορεία έχει προσφέρει στον ελληνικό πολιτισμό.

Παρίσταντο επίσης η καθηγήτρια Μονωδίας και Μελοδραματικής Χριστίνα Σπηλιακοπούλου, η οποία συνεχάρη τους καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου για την εξαίρετη εκπαιδευτική προσφορά τους στους νέους μουσικούς και ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Κηφισιάς Φίλιππος Χίου.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης συγχαίρει, μέσω της ανακοίνωσης, την Κατερίνα Δημητρίου για την εξαιρετική επιτυχία της στις εξετάσεις στο σύγχρονο τραγούδι και της εύχεται μία λαμπρή καλλιτεχνική σταδιοδρομία. Επίσης με τη διαβεβαίωση ότι στηρίζει τις προσπάθειες τους, ευχαριστεί τη διευθύντρια του Ωδείου Φωτεινή Κοσκόρου και τους καθηγητές του Ωδείου για την προσφορά τους στον πολιτισμό της πόλης και ιδιαίτερα στη μουσική παιδεία της νέας γενιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet